€ 9,99 € 9,17 ex.
Beschikbaar
(16)

Bestel de literaire thriller DE SCHADUW VAN ELVIRA
Paperback: € 14,99 (+ verzendkosten)
E-book: € 9,99

Bestel meer titels tegelijk en ontvang korting! Kijk hier voor verschillende boekcombinaties en de bijbehorende kortingen.

Klik op het dropdown-menu om een keuze te maken uit de paperback of het e-book:

 

Een gruwelijke herinnering laat zich niet verdringen. Vroeg of laat zal zij zich tonen. Onherkenbaar vermomd en levensgevaarlijk.

Maura Hofsteijn leeft haar leven in de spotlights. Als succesvol actrice lijkt haar leven compleet,tot Maura voor het eerst na jaren oog in oog komt te staan met haar verloren tweelingzus Elvira. De euforie van het hernieuwde contact verdwijnt als oude wonden worden opengehaald en Maura’s succesvolle leven langzaam begint af te brokkelen.

Sietske Scholten is een Nederlandse schrijfster. Haar boeken staan bekend om de meeslepende situaties en de ijzersterke plots. Sinds 2017 staat haar roman BEET in de top 10 van Bol.com best beoordeelde Nederlandstalige literaire romans.

Unieke productcode (UPC)de-schaduw-van-elvira
ProducttypeBoeken
Categorieën Boeken
Prijs (excl. btw)€ 9,17
Prijs (incl. btw)€ 9,99
BTW laag (9%)€ 0,82
Beschikbaarheid Beschikbaar
Mailblue tag DSVE
Gewicht 1,0
NIET naar sendcloud versturen No
NIET naar CB verzenden No
Aantal beoordelingen 16

Klanten geven dit product een 4,5625

Schrijf een beoordeling

 1. Psychologische Thriller

  'De schaduw van Elvira' vind ik een beklemmend verhaal. De opbouw is ontzettend knap en zet je lang op het verkeerde been. Als je het boek voor de tweede keer leest, zie je hoe geweldig het in elkaar steekt. Mijn complimenten voor deze schrijfkunst! Hetzelfde geldt voor de ShortThrills. Je noemt dit boek een literaire thriller, maar volgens mijn verdient 'De schaduw...' een psychologische thriller genoemd te worden.

  Beoordeeld door J.

  1 van 1 klant vonden dit nuttig

 2. Spannend

  Erg spannend boek met een bijzonder en apart einde.

  Beoordeeld door Marianne

  De review heeft geen stemmen.

 3. De Schaduw Van Elvira

  Wat een onwijs spannend boek. Als je aan het lezen bent dan wil je blijven lezen tot het einde. Het boek zou een waar gebeurd verhaal kunnen zijn.

  Beoordeeld door Karin

  De review heeft geen stemmen.

Aanbevolen producten