€ 10,99 € 10,08 ex.
Beschikbaar
(4)

Bestel de literaire thriller ZOEK MIJ NIET van Sietske Scholten
E-book € 10,99
Paperback € 18,99

Bestel meer titels tegelijk en ontvang korting! Kijk hier voor verschillende boekcombinaties en de bijbehorende kortingen.

Wie kun je nog vertrouwen, als je ontdekt dat je leeft in een leugen?

Niets kan de 39-jarige Mya zich herinneren als ze ontwaakt uit een coma. Haar naam moet haar worden verteld en haar echtgenoot lijkt een vreemde. Als hij haar na de revalidatieperiode meeneemt naar huis, voelt het alsof ze er voor het eerst een voet over de drempel zet. Ze probeert te vertrouwen op wat hij haar vertelt, maar als niets in het huis duidt op haar aanwezigheid voor het ongeluk, slaan bij Mya de twijfels toe. Wie is de man die zegt haar echtgenoot te zijn? Wie is ze zelf? En wat veroorzaakte haar geheugenverlies? In de zoektocht naar haar verloren verleden brokkelt de aangenomen waarheid langzaam uiteen en groeit haar vermoeden te leven in een leugen.

Sietske Scholten is een Nederlandse schrijfster van literaire thrillers en romans. Haar roman BEET staat in de top 10 van ‘Bestbeoordeelde Nederlandstalige literaire romans’ op Bol.com. Deze nagenoeg autobiografische roman kreeg veel media-aandacht o.a. in Margriet, Vrouw Magazine en de Telegraaf. Volgens de lovende kritieken kenmerkt BEET zich, net als Sietske’s andere boeken, door de meeslepende situaties en het ijzersterke plot. Met haar schrijfstijl laat ze de lezer in de huid kruipen van de personages en iedere emotie als levensecht ervaren.

Unieke productcode (UPC)zoek-mij-niet
ProducttypeBoeken
Categorieën Boeken
Prijs (excl. btw)€ 10,08
Prijs (incl. btw)€ 10,99
BTW laag (9%)€ 0,91
Beschikbaarheid Beschikbaar
Mailblue tag ZMN
NIET naar sendcloud versturen No
Gewicht 1,0
NIET naar CB verzenden No
Aantal beoordelingen 4

Klanten geven dit product een 5,0

Schrijf een beoordeling

 1. Spannend, Meeslepend, Beklemmend En Dan Dat Plot!

  Spannend, meeslepend, beklemmend, en dan dat plot! Die had ik echt niet zien aankomen zoals je begon. Helemaal op in het verhaal, veelal gewoon op het puntje van de bank gezeten door de spanning. Ik moest gewoon weten hoe het zat. Maar dit, dit zag ik niet aankomen. Ik wil nog zoveel zeggen maar weet even niet hoe ik dit moet doen zonder te spoileren. En dat is het laatste wat ik wil! Super tof, een boek die zich afspeelt in Deventer ook.. I loved it !

  Beoordeeld door Jessica

  De review heeft geen stemmen.

 2. Wow, Spannend Tot Het Laatste Moment

  Een spannenden meeslepende thriller die je in de ban houdt tot het laatste moment. Het einde is zo verrassend en totaal niet wat je verwacht.

  Beoordeeld door Brigitte

  De review heeft geen stemmen.

 3. Wow, Het Verhaal Houd Je Tot Het Einde In De Greep.

  Meeslepend verhaal met verrassende wendingen en een onverwachts einde. Het verhaal houd je in de greep en het is moeilijk om het boek weg te leggen. Zeker een aanrader.

  Beoordeeld door Boeking

  De review heeft geen stemmen.

Aanbevolen producten