€ 9,99 € 9,17 ex.
Beschikbaar
(9)

Bestel de literaire thriller DE FATALE UITWEG

E-book € 9,99
Paperback € 14,99 (+ verzendkosten)

Bestel meer titels tegelijk en ontvang korting! Kijk hier voor verschillende boekcombinaties en de bijbehorende kortingen.

Klik op het dropdown-menu om te kiezen voor de paperback of het e-book:

Wat als je kind wordt doodgereden en de dader ontkomt? Blijf je de ontembare wraakzucht de baas of is de schuldige ten dode opgeschreven?

Op een zondagmiddag verongelukt de dertienjarige dochter van Annemijn en Pieter. De dader rijdt door en de politie vindt geen enkel spoor dat leidt naar de bestuurder. Het verlies van Marabel brengt het ogenschijnlijk gelukkige huwelijk van Annemijn en Pieter nog verder aan het wankelen. Pieter gedraagt zich vreemd en Annemijn verliest het laatste beetje vertrouwen dat ze in hem heeft. Wat houdt Pieter achter? Heeft hij iets te maken met de dood van hun dochter Marabel? Annemijn wordt verscheurd door de pijn van het verlies en het wantrouwen in Pieter. Haar zoektocht naar de ware toedracht van het ongeluk begint. Wat is er gebeurd?

Sietske Scholten is een Nederlandse schrijfster van literaire thrillers en romans. Haar roman BEET staat in de top 10 van ‘Bestbeoordeelde Nederlandstalige literaire romans’ op Bol.com. Deze nagenoeg autobiografische roman kreeg veel media-aandacht o.a. in Margriet, Vrouw Magazine en de Telegraaf. Volgens de lovende kritieken kenmerkt BEET zich, net als Sietske’s andere boeken, door de meeslepende situaties en het ijzersterke plot. Met haar schrijfstijl weet ze de lezer in de huid te laten kruipen van de personages en iedere emotie als levensecht te laten ervaren.

Unieke productcode (UPC)de-fatale-uitweg
ProducttypeBoeken
Categorieën Boeken
Prijs (excl. btw)€ 9,17
Prijs (incl. btw)€ 9,99
BTW laag (9%)€ 0,82
Beschikbaarheid Beschikbaar
Mailblue tag DFU
NIET naar sendcloud versturen No
Gewicht 1,0
NIET naar CB verzenden No
Aantal beoordelingen 9

Klanten geven dit product een 4,88888888888889

Schrijf een beoordeling

 1. Fatale Uitweg!

  Weer een spannend verhaal en vlot geschreven, super hoor Sietske. Hartelijk dank!

  Beoordeeld door Louise Bakker

  De review heeft geen stemmen.

 2. Superboek

  Het houd je aandacht vast. Je wilt weten hoe het zit, hoe het afloopt. Spannend tot aan het eind.

  Beoordeeld door Jantsje

  De review heeft geen stemmen.

 3. In 1 Woord Super!!!

  Wat een pageturner wederom. In een ruk uitgelezen.Super Geschreven, houdt je nieuwsgierig tot het einde. Een verrassend einde die je niet verwacht. Dank je voor dit lees genot.

  Beoordeeld door Monique

  De review heeft geen stemmen.

Aanbevolen producten