€ 11,99 € 11,00 ex.
Beschikbaar
(20)

Bestel nu Sietske Scholtens bestseller BEET
E-book € 11,99
Paperback € 19,99
Groot Letter Boek € 29,99 (via website Boeken met grote letters) 

Ook de autobiografische roman LAAT HAAR LOS, het vervolg op BEET, erbij bestellen? Dan ontvang je korting. Je vindt beide boeken hier: BEET en LAAT HAAR LOS.

De roman BEET baseerde Sietske Scholten op ervaringen uit haar eigen leven, waaronder de stilgeboorte van haar dochter na een zwangerschap van 20 weken en de dood van haar partner ten gevolge aan de ziekte van Lyme. BEET staat sinds 2017 in de top 10 van 'Bestbeoordeelde Nederlandstalige romans' op Bol.com. Deze nagenoeg autobiografische roman kreeg veel media-aandacht o.a. in Margriet, Vrouw Magazine en de Telegraaf. Volgens de lovende kritieken kenmerkt BEET zich, net als Sietske’s andere boeken, door de meeslepende situaties en het ijzersterke plot.

Is de liefde groot genoeg om elkaar los te kunnen laten als het leven ondraaglijk wordt?

Als de baby sterft in Marjoleins buik, sleept Elise haar door de inktzwarte rouw. Het verdiept hun intense liefde. De ziekte van Lyme waar Elise al jaren tegen vecht, verdwijnt naar de achtergrond. Met het aandienen van een nieuwe zwangerschap lijkt het geluk eindelijk aan hun kant te staan. Maar terwijl Marjoleins buik groeit, slaat bij Elise de Lyme opnieuw toe en blijkt de zwaarste strijd nog niet te zijn gestreden.

 

Unieke productcode (UPC)beet
ProducttypeBoeken
Categorieën Boeken
Prijs (excl. btw)€ 11,00
Prijs (incl. btw)€ 11,99
BTW laag (9%)€ 0,99
Beschikbaarheid Beschikbaar
Mailblue tag BEET
Gewicht 1,0
NIET naar sendcloud versturen No
NIET naar CB verzenden No
Aantal beoordelingen 20

Klanten geven dit product een 5,0

Schrijf een beoordeling

 1. Prachtig Boek

  Wat een prachtig boek! Ik heb het in één ruk uitgelezen, midden in de nacht, ik kon het niet meer wegleggen. Prachtig, maar ook zo verdrietig! Na het lezen heb ik me voorgenomen extra alert te zijn op teken!

  Beoordeeld door Irene

  De review heeft geen stemmen.

 2. Pakkend En Ontroerend!

  Ik merk aan hoe Sietske schrijft dat ze zelf haar kindje heeft verloren, ze geeft op een mooie manier woorden aan bijvoorbeeld haar gevoel rond de uitgerekende datum en wat het met haar doet dat vriendinnen met wie ze tegelijk zwanger was nu bevallen. Ze neemt je als lezer mee in haar reis naar een nieuwe zwangerschap en de bijzondere relatie met Elise. Ik wil nu niet teveel van het verhaal weggeven, maar mén... aan het eind van het boek heb ik echt zó hard zitten huilen... dat heb ik niet vaak bij een boek. Ik zat in de tuin te lezen en de tranen bleven maar stromen, ik heb zelfs mijn snikken zitten inhouden. ;)

  Beoordeeld door Irene

  De review heeft geen stemmen.

 3. Aangrijpend

  Wat een heftig verhaal. Het begint met een machtig mooi beschreven proloog. Elise vecht al jaren tegen de ziekte van Lyme. Haar zoektocht en onmacht om te achterhalen wat haar mankeert is zo realistisch beschreven. Het niet serieus genomen worden door artsen heeft een droevige weerslag op Elise. Haar relatie heeft er flink onder te lijden. Als dan eindelijk de uitslag komt dat ze Lyme heeft gloort er weer hoop voor Elise. Hoewel op dat moment de bacterie al flink heeft huisgehouden in haar lichaam. Na een moeilijke behandeling tegen Lyme ontmoet ze Marjolein. Samen bouwen ze een intense liefdesrelatie op. Hoewel daarin ook diepe zwarte gaten zich aandienen. Ze worden beide moeder van Merel, het hoogtepunt in hun relatie. Maar dan slaat de Lyme nog heviger toe. Prachtig en ontroerend geschreven verhaal over deze vreselijke ziekte. Fijne schrijfstijl met intense realistische beschrijvingen, waarmee je helemaal in het verhaal wordt gezogen en wat mij diep in mijn hart heeft getroffen.

  Beoordeeld door Ideke

  De review heeft geen stemmen.

Aanbevolen producten