DJON social media kopiëren

Ben jij erbij? Lees vanaf maandag 8 mei iedere werkdag mee met mijn nieuwe thriller DE JACHT OP NOVA. Abonneer je (eenmalig: €11,99) op het boek en lees acht weken lang iedere werkdag mee.

En net als bij de voorgaande thrillers kun je in de speciaal hiervoor aangemaakte Facebookgroep met de andere abonnees van DE JACHT OP NOVA meeleven met de personages, speculeren over het verhaal en samen de spanning beleven. Het is zo leuk om met een grote groep tegelijk een verhaal te lezen!

DE JACHT OP NOVA
Als de negenenveertigjarige Birgit op social media haar beroemde dochter Nova live overmeesterd ziet worden door een insluiper, bedenkt ze zich geen moment. Ze schakelt de politie in en springt in de auto op weg naar de villa van Nova. Aangekomen op het plaats delict hoort Birgit dat de insluiper dood is aangetroffen, maar van Nova ieder spoor ontbreekt. Gefrustreerd door de nauwelijks vorderende ontwikkelingen van de recherche in de dagen erna en zwaar ongerust om het welzijn van Nova start Birgit haar eigen onderzoek. Maar hoe dieper ze graaft, hoe meer vragen er opdoemen en hoe meer ze merkt dat ze wordt tegengewerkt in haar zoektocht. Wie heeft er belang bij de verdwijning van Nova? Wat is er precies gebeurd? En lukt het Birgit om haar dochter terug te vinden voor het te laat is?

START: maandag 8 mei 2023 (8 weken lang, iedere werkdag een hoofdstuk)

Ben jij erbij? Ga voor meer informatie naar: https://sietskescholten.nl/pb-DJON-vv-886/

Lees de vorige blog hier.


Meer lezen van Sietske Scholten?

Kijk hier voor alle boeken BEET en LHL kopiëren