€ 10,99 € 10,08 ex.
Beschikbaar
(4)

Bestel de literaire thriller ZOEK MIJ NIET van Sietske Scholten
E-book € 10,99
Paperback € 18,99

Bestel meer titels tegelijk en ontvang nog meer korting! Of bestel alle zes de boeken en ontvang GRATIS de canvas tas van Sietske Scholten! 
Kijk hier voor verschillende boekcombinaties en de bijbehorende kortingen.

Paperbackbestellingen boven de €20,- worden GRATIS verzonden.

Wie kun je nog vertrouwen, als je ontdekt dat je leeft in een leugen?

Niets kan de 39-jarige Mya zich herinneren als ze ontwaakt uit een coma. Haar naam moet haar worden verteld en haar echtgenoot lijkt een vreemde. Als hij haar na de revalidatieperiode meeneemt naar huis, voelt het alsof ze er voor het eerst een voet over de drempel zet. Ze probeert te vertrouwen op wat hij haar vertelt, maar als niets in het huis duidt op haar aanwezigheid voor het ongeluk, slaan bij Mya de twijfels toe. Wie is de man die zegt haar echtgenoot te zijn? Wie is ze zelf? En wat veroorzaakte haar geheugenverlies? In de zoektocht naar haar verloren verleden brokkelt de aangenomen waarheid langzaam uiteen en groeit haar vermoeden te leven in een leugen.

Sietske Scholten is een Nederlandse schrijfster van literaire thrillers en romans. Haar roman BEET staat in de top 10 van ‘Bestbeoordeelde Nederlandstalige literaire romans’ op Bol.com. Deze nagenoeg autobiografische roman kreeg veel media-aandacht o.a. in Margriet, Vrouw Magazine en de Telegraaf. Volgens de lovende kritieken kenmerkt BEET zich, net als Sietske’s andere boeken, door de meeslepende situaties en het ijzersterke plot. Met haar schrijfstijl laat ze de lezer in de huid kruipen van de personages en iedere emotie als levensecht ervaren.

Unieke productcode (UPC)zoek-mij-niet
ProducttypeBoeken
Categorieën Boeken
Prijs (excl. btw)€ 10,08
Prijs (incl. btw)€ 10,99
BTW laag (9%)€ 0,91
Beschikbaarheid Beschikbaar
NIET naar sendcloud versturen False
Gewicht 1,0
Mailblue tag ZMN
Aantal beoordelingen 4
Laat een productbeoordeling achter
of annuleren

Aanbevolen producten