€ 11,99 € 11,00 ex.
Beschikbaar
(20)

De roman BEET baseerde Sietske Scholten op ervaringen uit haar eigen leven, waaronder de stilgeboorte van haar dochter na een zwangerschap van 20 weken en de dood van haar partner ten gevolge aan de ziekte van Lyme. BEET staat sinds 2017 in de top 10 van 'Bestbeoordeelde Nederlandstalige romans' op Bol.com. Deze nagenoeg autobiografische roman kreeg veel media-aandacht o.a. in Margriet, Vrouw Magazine en de Telegraaf. Volgens de lovende kritieken kenmerkt BEET zich, net als Sietske’s andere boeken, door de meeslepende situaties en het ijzersterke plot.

Bestel meer titels tegelijk en ontvang nog meer korting! Kijk hier voor verschillende boekcombinaties en bijbehorende kortingen.

Is de liefde groot genoeg om elkaar los te kunnen laten als het leven ondraaglijk wordt?

Als de baby sterft in Marjoleins buik, sleept Elise haar door de inktzwarte rouw. Het verdiept hun intense liefde. De ziekte van Lyme waar Elise al jaren tegen vecht, verdwijnt naar de achtergrond. Met het aandienen van een nieuwe zwangerschap lijkt het geluk eindelijk aan hun kant te staan. Maar terwijl Marjoleins buik groeit, slaat bij Elise de Lyme opnieuw toe en blijkt de zwaarste strijd nog niet te zijn gestreden.

 

Unieke productcode (UPC)beet
ProducttypeBoeken
Categorieën Boeken
Prijs (excl. btw)€ 11,00
Prijs (incl. btw)€ 11,99
BTW laag (9%)€ 0,99
Beschikbaarheid Beschikbaar
Gewicht 1,0
Mailblue tag BEET
Aantal beoordelingen 20
Laat een productbeoordeling achter
of annuleren

Aanbevolen producten