€ 11,99 € 11,00 ex.
Beschikbaar
(4)

DE JACHT OP NOVA is gelanceerd! Bestel nu de gloednieuwe en spannende literaire thriller DE JACHT OP NOVA en ontvang 'm direct als e-book of als paperback over één werkdag!

paperback: € 19,99 (+ verzendkosten)
e-book: € 11,99

Maak je keuze voor de boekvorm in het dropdown-menu:

DE JACHT OP NOVA

Hoe houd je je staande in het geweld van succes als de keerzijde van de roem je met rasse schrede inhaalt?

Als de negenenveertigjarige Birgit op social media haar beroemde dochter Nova live overmeesterd ziet worden door een insluiper, bedenkt ze zich geen moment. Ze schakelt de politie in en springt in de auto op weg naar de villa van Nova. Aangekomen op het plaats delict hoort Birgit dat de insluiper dood is aangetroffen, maar van Nova ieder spoor ontbreekt. Gefrustreerd door de nauwelijks vorderende ontwikkelingen van de recherche in de dagen erna en zwaar ongerust om het welzijn van Nova start Birgit haar eigen onderzoek. Maar hoe dieper ze graaft, hoe meer vragen er opdoemen en hoe meer ze merkt dat ze wordt tegengewerkt in haar zoektocht. Wie heeft er belang bij de verdwijning van Nova? Wat is er precies gebeurd? En lukt het Birgit om haar dochter terug te vinden voor het te laat is?

 

Unieke productcode (UPC)djon
ProducttypeBoeken
Categorieën Boeken
Prijs (excl. btw)€ 11,00
Prijs (incl. btw)€ 11,99
BTW laag (9%)€ 0,99
Beschikbaarheid Beschikbaar
Mailblue tag DJON
Gewicht 1,0
NIET naar CB verzenden Yes
NIET naar sendcloud versturen Yes
Aantal beoordelingen 4

Klanten geven dit product een 5,0

Schrijf een beoordeling

 1. Letters

  Als schrijver heb je genoeg letters in je hoofd maar het is de kunst om van die letters woorden, zinnen en een verhaal te maken. Je lezers te triggeren. En dan denk ik maar aan een paar letters, Sietske. Een persoonlijkheid met levenservaring en ze neemt je mee in haar verhalen. Als je eenmaal begint kun je niet meer stoppen. Bedankt Sietske dat je jouw letters wilde delen.

  Beoordeeld door Susanne Dreessen-van Blerck

  De review heeft geen stemmen.

 2. De jacht op Nova

  Wauw wat een spannend en meeslepend boek is dit. Het houdt je gekluisterd van begin tot eind. Het gaat echt alle kanten op. Boeiend tot het einde. Een boek die je gelezen moet hebben. Net als alle andere boeken uit haar serie.

  Beoordeeld door Miralda

  De review heeft geen stemmen.

 3. De jacht op Nova

  Wat een ongelofelijk spannend verhaal weer van Sietske! Je wordt in het verhaal gezogen, en wilt alleen maar door..en doorlezen! Het lijkt alsof je er zelf in zit! Net als alle andere boeken van Sietske is dit boek zeker een aanrader! --Yvie--

  Beoordeeld door Yvie van Mourik

  De review heeft geen stemmen.

Aanbevolen producten