OS-promo-INSTA-mei-2020-1001x1024.jpg

Bijna is het zover! Vanaf 12 juni 2020 is mijn nieuwe literaire thriller ODINS LOT te koop via iedere boekhandel als paperback (€18,95) en e-book (€8,95). Maar jij kunt de paperback NU al bestellen als pre-order met 10% korting als je ‘m bestelt voor 28 mei (verzendkosten: GRATIS). Je ontvangt het boek op de releasedatum (12 juni).
Je vindt de actie hier.
Liever een e-book? Vanaf 12 juni is het e-book overal te koop.

‘Ik kon niet stoppen met lezen. Het verhaal zit zo goed in elkaar. Steeds als ik dacht te weten hoe het zat, nam het weer een andere wending. Wat een mooi plot!’ – Petra over ODINS LOT

‘Dit is echt een verhaal om je hoofd over te breken. Spanning gecombineerd met complexe relaties en verbindingen. Heerlijk!’ – Marloes over ODINS LOT

ODINS LOT

Als je het noodlot weet te ontwijken, prijs je jezelf dan gelukkig of ben je je voor altijd bewust van het loerende gevaar dat jou op een onbewaakt ogenblik alsnog zal grijpen?

Nadat de 42-jarige Odin ’s avonds laat een verkeersongeluk heeft veroorzaakt, vindt hij de bestuurder van de andere auto dood achter het stuur. Uit angst voor de gevolgen ontvlucht hij de plaats van het ongeval en besluit zijn betrokkenheid geheim te houden. Gebukt onder schuldgevoel raakt Odin geobsedeerd door het leven van de man. Hij zoekt contact met de weduwe Jolande en probeert zich te verzetten tegen zijn groeiende verliefdheid op haar. De zielsverwantschap tussen hen is sterk en de liefde blijkt onvermijdelijk. Maar terwijl Jolandes huisvriend Bodas er alles aan doet om het prille geluk tussen Jolande en Odin te verwoesten, dreigt het speurwerk van de politie Odins geheim bloot te leggen. Lukt het Odin om zijn schuld verborgen te houden en te ontkomen aan de weerzinwekkende waarheid?

Bestel nu de paperback van ODINS LOT met 10% korting. Je vindt de actie hier.