logo sietske scholten zwarte letters.png
5-stars.png

"Een speciale ervaring om een boek al bloggend te zien ontstaan. Elke dag ben ik weer benieuwd naar het vervolg."
review van Henrita

🔥

Word abonnee van de superspannende blogthriller ZIJ WAS CLARA en ontvang acht weken lang iedere werkdag een hoofdstuk in je mailbox.

oranje pijl naar beneden kopiëren

Wist je dat Sietske Scholten al haar thrillers eerst heeft geblogd?

Op maandag 4 september start zij met het bloggen van haar elfde boek. De superspannende literaire thriller ZIJ WAS CLARA.

Als abonnee lees je als het ware over haar schouder mee, terwijl ze het boek schrijft. Iedere werkdag ontvang je een nieuwe hoofdstuk in je mailbox tot het verhaal na acht weken volledig is afgerond.

In een besloten Facebookgroep heb je als abonnee contact met de andere abonnees en wordt er druk overlegd over de personages, de ontwikkelingen in het verhaal en kun je meesparren over hoe het zal gaan aflopen.

🎁

Ook ontvang je als abonnee GRATIS het e-book op 29 maart 2024 tijdens de officiële lancering van de paperback, het e-book en het luisterboek van de literaire thriller ZIJ WAS CLARA. Wist je dat Sietske Scholten al haar thrillers eerst heeft geblogd?

ZWC mock up kopiëren

ZIJ WAS CLARA

Ben je bereid om de waarheid onder ogen te komen, als het leven dat je kent het offer is?Wanneer Clara, verdoofd van verdriet, de dag na het overlijden van haar tweejarige zoontje Jakob aan de keukentafel voor zich uit staart, stelt Oscar haar voor aan een schichtige jonge dienstbode die bij hen intrekt in ruil voor kost en inwoning. Het meisje, stilzwijgend en onervaren, beweegt zich als een ongrijpbare schim door de boerderij. Overmand door haar verdriet om Jakob, drukt Clara het knagende gevoel dat er iets mis is, weg en vertrouwt de zorg voor haar andere twee kinderen toe aan het meisje.

Zodra Jakob is begraven beveelt Oscar Clara om het meisje te onderwijzen. Onder druk leert ze haar sokken stoppen, kookwassen draaien, groente wecken en vlees pekelen. Steeds beter leren ze elkaar kennen en voorzichtig neemt het meisje haar in vertrouwen. Maar haar verhalen rakelen diep weggestopte herinneringen bij Clara op. Ze brengen haar in verwarring. Als ze Oscars steelse blikken naar het meisje opmerkt en de gelijkenissen niet meer te ontkennen zijn, begint de gruwelijke waarheid langzaam tot Clara door te dringen.

oranje pijl naar beneden kopiëren

Voor een bedrag van (éénmalig) €11,99 ben je abonnee van ZIJ WAS CLARA en ontvang je vanaf 4 september acht weken lang (tot het verhaal is afgerond) iedere werkdag een hoofdstuk in je mailbox.

qSDI3eQa.png
logo sietske scholten zwarte letters.png

✔️ Nederlandse Bestsellerauteur

✔️ Koningin van de plotwendingen

✔️ Haar roman BEET staat in de top 10 van 'Bestbeoordeelde Nederlandstalige literaire romans' op Bol.com

✔️ Al haar verhalen zijn meeslepend met een ijzersterk plot

✔️ Pageturners van begin tot eind

Stel je vraag
promo alle boeken 11 met hakken kopiëren