€ 21,94 € 20,13 ex.
Beschikbaar
(0)

Ontvang DE SCHADUW VAN ELVIRA gratis bij bestelling van ODINS LOT en ZOEK MIJ NIET. Deze actie geldt zowel voor de paperbacks als de e-books.

Voor de e-books betaal je nu slechts € 21,94 in plaats van € 31,93.
De paperbacks bestel je nu voor slechts € 37,94 + verzendkosten in plaats van € 52,93 + verzendkosten

ZOEK MIJ NIET:

Niets kan de 39-jarige Mya zich herinneren als ze ontwaakt uit een coma. Haar naam moet haar worden verteld en haar echtgenoot lijkt een vreemde. Als hij haar na de revalidatieperiode meeneemt naar huis, voelt het alsof ze er voor het eerst een voet over de drempel zet. Ze probeert te vertrouwen op wat hij haar vertelt, maar als niets in het huis duidt op haar aanwezigheid voor het ongeluk, slaan bij Mya de twijfels toe. Wie is de man die zegt haar echtgenoot te zijn? Wie is ze zelf? En wat veroorzaakte haar geheugenverlies? In de zoektocht naar haar verloren verleden brokkelt de aangenomen waarheid langzaam uiteen en groeit haar vermoeden te leven in een leugen.

 

ODINS LOT:

Nadat de 42-jarige Odin ’s avonds laat een verkeersongeluk heeft veroorzaakt, vindt hij de bestuurder van de andere auto dood achter het stuur. Uit angst voor de gevolgen ontvlucht hij de plaats van het ongeval en besluit zijn betrokkenheid geheim te houden. Gebukt onder schuldgevoel raakt Odin geobsedeerd door het leven van de man. Hij zoekt contact met de weduwe Jolande en probeert zich te verzetten tegen zijn groeiende verliefdheid op haar. De zielsverwantschap tussen hen is sterk en de liefde blijkt onvermijdelijk. Maar terwijl Jolandes huisvriend Bodas er alles aan doet om het prille geluk tussen Jolande en Odin te verwoesten, dreigt het speurwerk van de politie Odins geheim bloot te leggen. Lukt het Odin om zijn schuld verborgen te houden en te ontkomen aan de weerzinwekkende waarheid?

 

DE SCHADUW VAN ELVRIA:
Maura Hofsteijn leeft haar leven in de spotlights. Als succesvol actrice lijkt haar leven compleet, tot Maura voor het eerst na jaren oog in oog komt te staan met haar verloren tweelingzus Elvira. De euforie van het hernieuwde contact verdwijnt als oude wonden worden opengehaald en Maura’s succesvolle leven langzaam begint af te brokkelen.

 

Sietske Scholten is een Nederlandse schrijfster van literaire thrillers en romans. Haar roman BEET staat in de top 10 van ‘Bestbeoordeelde Nederlandstalige literaire romans’ op Bol.com. Deze nagenoeg autobiografische roman kreeg veel media-aandacht o.a. in Margriet, Vrouw Magazine en de Telegraaf. Volgens de lovende kritieken kenmerkt BEET zich, net als Sietske’s andere boeken, door de meeslepende situaties en het ijzersterke plot. Met haar schrijfstijl weet ze de lezer in de huid te laten kruipen van de personages en iedere emotie als levensecht te laten ervaren.

Unieke productcode (UPC)zmn-ol-gratis-dsve
ProducttypeBoeken
Categorieën Aanbiedingen
Prijs (excl. btw)€ 20,13
Prijs (incl. btw)€ 21,94
BTW laag (9%)€ 1,81
Beschikbaarheid Beschikbaar
Download 2 ODINS LOT
Download 1 Zoek mij niet
Download 3 De schaduw van Elvira
NIET naar CB verzenden No
NIET naar sendcloud versturen No
Aantal beoordelingen 0
Laat een productbeoordeling achter
of annuleren
Aanbevolen producten