€ 25,98 € 23,83 ex.
Beschikbaar
(0)

Drie voor de prijs van twee - actie:

Bestel ZOEK MIJ NIET, DE SCHADUW VAN ELVIRA en de CANVAS TAS

Voor de e-books betaal je nu slechts € 25,98 in plaats van € 35,97.
De paperbacks bestel je nu voor slechts € 33,98 (+ gratis verzending) in plaats van € 48,97

In ZOEK MIJ NIET kan de 39-jarige Mya zich niets herinneren als ze ontwaakt uit een coma. Haar naam moet haar worden verteld en haar echtgenoot lijkt een vreemde. Als hij haar na de revalidatieperiode meeneemt naar huis, voelt het alsof ze er voor het eerst een voet over de drempel zet. Ze probeert te vertrouwen op wat hij haar vertelt, maar als niets in het huis duidt op haar aanwezigheid voor het ongeluk, slaan bij Mya de twijfels toe. Wie is de man die zegt haar echtgenoot te zijn? Wie is ze zelf? En wat veroorzaakte haar geheugenverlies? In de zoektocht naar haar verloren verleden brokkelt de aangenomen waarheid langzaam uiteen en groeit haar vermoeden te leven in een leugen.

 

In DE SCHADUW VAN ELVIRA leeft Maura Hofsteijn haar leven in de spotlights. Als succesvol actrice lijkt haar leven compleet, tot Maura voor het eerst na jaren oog in oog komt te staan met haar verloren tweelingzus Elvira. De euforie van het hernieuwde contact verdwijnt als oude wonden worden opengehaald en Maura’s succesvolle leven langzaam begint af te brokkelen.

 

De stevige canvas tas van Sietske Scholten is ideaal om mee te winkelen of boodschappen te doen. Door de lange hengels draag je 'm gemakkelijk over je schouder en door de ritssluiting, sluit je de tas aan de bovenzijde af.


Sietske Scholten is een Nederlandse schrijfster van literaire thrillers en romans. Haar roman BEET staat in de top 10 van ‘Bestbeoordeelde Nederlandstalige literaire romans’ op Bol.com. Deze nagenoeg autobiografische roman kreeg veel media-aandacht o.a. in Margriet, Vrouw Magazine en de Telegraaf. Volgens de lovende kritieken kenmerkt BEET zich, net als Sietske’s andere boeken, door de meeslepende situaties en het ijzersterke plot. Met haar schrijfstijl weet ze de lezer in de huid te laten kruipen van de personages en iedere emotie als levensecht te laten ervaren.

Unieke productcode (UPC)zmn-dsve-tas
ProducttypeBoeken
Categorieën Aanbiedingen
Prijs (excl. btw)€ 23,83
Prijs (incl. btw)€ 25,98
BTW laag (9%)€ 2,15
Beschikbaarheid Beschikbaar
Download 1 De fatale uitweg
Download 2 Zoek mij niet
Download 3 De schaduw van Elvira
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Aanbevolen producten