was successfully added to your cart.

Website is EINDELIJK klaar!

By november 15, 2018 Uncategorized

Je bezoekt mijn nieuwe website en dat betekent dat hij eindelijk klaar is! Ik ben er zo blij mee. Een plek op het internet dat uitstraalt wie ik ben als schrijfster: warm, persoonlijk, professioneel en ambitieus. Samen met mijn developer zal ik bezig blijven met het optimaliseren, want een website is nooit klaar, maar daarnaast komt er nu meer tijd vrij voor zaken die nog dichter liggen bij mijn passie: namelijk het schrijven zelf. Het manuscript van de nieuwste thriller gaat een extra redigeer-ronde krijgen bij Maria Genova. Met haar genadeloze rode pen zal zij ervoor gaan zorgen dat ik in de herschrijfronde deze thriller naar een nog hoger niveau kan tillen. Tegelijk betekent zo’n extra ronde: uitstel van publicatie. Jullie zullen er nog wat langer op moeten wachten. Sorry daarvoor! Maar kwaliteit gaat boven alles.
Ondertussen ligt er nog een thriller-manuscript van mij te wachten op een herschrijfronde, dus deze winter zal ik zeker niet stilzitten. Wil je toch wat van mij lezen en mocht je mijn literaire thriller DE SCHADUW VAN ELVIRA nog niet hebben gelezen: op de homepage kun je ‘m gratis aanvragen.

Zodra er nieuws is, laat ik het je weten.

Tot snel!

Lieve groet,
Sietske Scholten

Leave a Reply

Cart