Logo Sietske wit.png

HE_drie varianten klein.png

Half een

is gelanceerd!


Bestel nu
de nieuwste literaire thriller
HALF EEN
als paperback, e-book
of luisterboek!

.


Op 26 maart 2021 is het dan eindelijk zover! Dan wordt de heerlijk spannende pageturner HALF EEN gelanceerd! En dat laten we niet zomaar voorbij gaan. We gaan er een feest van maken op je deurmat en/of je mailbox!

Scroll naar beneden
voor alle feestelijke mogelijkheden
bij HALF EEN die alleen tijdens
deze voorverkoop te bestellen zijn.
Wacht niet te lang, want op=op.


gesigneerd exemplaar + verrassing

HE_boekcover+cadeau.png

€ 34,99

UITVERKOCHT!

Bestel nu een gesigneerd exemplaar van de literaire thriller HALF EEN mét een superleuke verrassing t.w.v. € 14,99 én GRATIS verzending! Je ontvangt het boek en de verrassing per post op de lanceerdatum: 26 maart 2021.


luisterboek

HE_luisterboek klein.png

€ 15,99

Bestel nu het luisterboek van de literaire thriller HALF EEN, ingesproken door Sietske Scholten. Je ontvangt het luisterboek in je mailbox op de lanceerdatum: 26 maart 2021


e-book

HE_ebook klein.png

€ 11,99

Bestel nu het e-book van de literaire thriller HALF EEN. Je ontvangt het e-book in je mailbox op de lanceerdatum: 26 maart 2021.


paperback

HE_boekcover.png

€ 19,99

Bestel nu de paperback van de literaire thriller HALF EEN (+ €4,60 verzendkosten). Je ontvangt het boek in je brievenbus op de lanceerdatum: 26 maart 2021.


496dbecb-5570-4efb-9332-391baed58a9b.png

Sietske Scholten is een Nederlandse schrijfster en publiceerde tot op heden vijf literaire thrillers en één roman. Deze nagenoeg autobiografische roman staat sinds 2017 in de top 10 van Bol.com ‘bestbeoordeelde Nederlandstalige literaire romans’. Sietske Scholten kreeg veel media aandacht o.a. in Margriet, Vrouw Magazine en de Telegraaf. Volgens de lovende kritieken kenmerken Sietske’s boeken zich door de meeslepende situaties en het ijzersterke plot.


contact met Sietske Scholten?