€ 34,99 € 32,10 ex.
Beschikbaar
(0)

Bestel nu het verrassingspakket van het handboek 'ShortThrill schrijven'. Het pakket bevat een gesigneerd exemplaar van de hardback-versie (mét leeslint) van 'ShortThrill schrijven', het e-book van 'ShortThrill schrijven', een speciaal voor dit handboek ontwikkelde verrassing t.w.v. € 14,99 én GRATIS verzending! Je ontvangt het boek en de verrassing per pakketpost op de lanceerdatum: 10 juni 2022.

Sietske Scholten signeert maar een beperkt aantal exemplaren. Wil je ook een gesigneerd exemplaar bemachtigen? Wees er snel bij!

Ontwikkel je schrijfkwaliteiten in sneltreinvaart door het schrijven van een kort verhaal! Door het volgen van de 21 stappen in dit boek krijgt je verhaalidee de kans om uit te groeien tot een goed uitgewerkt kort verhaal dat klaar is om gedeeld te worden met de wereld.

De Nederlandse schrijfster Sietske Scholten schreef naast haar literaire thrillers en haar bestseller BEET, tientallen ShortThrills en ontwikkelde een stappenplan dat je houvast biedt bij het schrijven van je eigen korte verhaal. Sietske’s spannende korte verhalen bestaan uit slechts duizend woorden en volgens haar zorgt juist de beperking van het aantal woorden ervoor dat je als schrijver op zoek gaat naar de essentie van het verhaal.

In dit boek ‘ShortThrill schrijven’ ontdek je uit welke elementen een kort verhaal precies bestaat, bouw je je eigen verhaal stap voor stap op en leer je welke keuzes je maakt op welk moment.

Daag jezelf uit en schrijf een kort verhaal!“Wat een superleuk schrijfboek is dit. Sietske legt duidelijk alle stappen voor het maken een spannend verhaal uit. Het is me nu pas goed helder geworden hoe het werkt met de verschillende drijfveren van de personages en hoe een kleiner kader een verhaal spannender kan maken.”
- Titia Schut
Unieke productcode (UPC)sts-gesigneerd
ProducttypeBoeken
Categorieën Aanbiedingen
Prijs (excl. btw)€ 32,10
Prijs (incl. btw)€ 34,99
BTW laag (9%)€ 2,89
Beschikbaarheid Beschikbaar
ISBN 9789492270269
NIET naar sendcloud versturen Yes
NIET naar CB verzenden Yes
Gewicht 2,5
Mailblue tag STSgesigneerd
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Aanbevolen producten