was successfully added to your cart.

Start van een nieuwe blogthriller!

By augustus 25, 2019 Uncategorized

Op 2 september ben ik begonnen met het bloggen van de gloednieuwe thriller ODINS LOT. Een verhaal over de 42-jarige Odin die op een avond een ongeluk veroorzaakt en de bestuurder van de andere auto dood achter het stuur vindt. Odin besluit zijn betrokkenheid geheim te houden, maar in zijn obsessie voor de verongelukte man wordt Odin verliefd op de weduwe. Hoe lang houdt hij zijn geheim voor haar verborgen? Meer informatie over ODINS LOT vind je hier.

Hoewel ik de grote lijnen van de thriller ODINS LOT al heb uitgedacht, schrijf ik het hoofdstuk pas de dag voordat jullie het kunnen lezen. Jullie kunnen er dus letterlijk bij zijn als het boek ontstaat en kijken als het ware over mijn schouder mee tijdens het schrijfproces. In de Facebookgroep ThrillTalk kun je tijdens de looptijd van ODINS LOT samen met de andere lezers sparren over de personages, speculeren over het verdere verloop van het verhaal en invloed hebben op wat er gaat gebeuren. Ik lees en reageer mee in ThrillTalk. En dat maakt het bloggen van een thriller zo leuk en uniek. Waar je normaal gesproken solistisch het boek leest (of in mijn geval schrijft), zijn we nu allemaal tegelijkertijd bezig met het boek en ook nog eens op hetzelfde punt in het verhaal. Dat is zó leuk!

De eerste tien hoofdstukken van ODINS LOT zijn gratis en openbaar te volgen via deze website. Vanaf hoofdstuk 11 is het alleen te volgen voor abonnees op een afgesloten gedeelte van mijn website. Als abonnee betaal je eenmalig €6,99 en lees je negen weken lang het hele verhaal mee. Na de officiële lancering van ODINS LOT in mei 2020 ontvang je GRATIS het e-book.

Je vindt de eerste tien hoofdstukken van ODINS LOT hier.

Leave a Reply

Cart