Sietske-Scholten-Logo-wit.png

ShortThrill schrijven

Hét handboek voor het schrijven van een spannend kort verhaal

Ontwikkel je schrijfkwaliteiten in sneltreinvaart door het schrijven van een kort verhaal! Door het volgen van de 21 stappen in dit boek krijgt je verhaalidee de kans om uit te groeien tot een goed uitgewerkt kort verhaal dat klaar is om gedeeld te worden met de wereld.

De Nederlandse schrijfster Sietske Scholten schreef naast haar literaire thrillers en haar bestseller BEET, tientallen ShortThrills en ontwikkelde een stappenplan dat je houvast biedt bij het schrijven van je eigen korte verhaal. Sietske's spannende korte verhalen bestaan uit slechts duizend woorden en volgens haar zorgt juist de beperking van het aantal woorden ervoor dat je als schrijver op zoek gaat naar de essentie van het verhaal.

In dit boek 'ShortThrill schrijven' ontdek je uit welke elementen een kort verhaal precies bestaat, bouw je je eigen verhaal stap voor stap op en leer je welke keuzes je maakt op welk moment.

Daag jezelf uit en schrijf een kort verhaal!

"Wow wat een superleuk schrijfboek is dit. Sietske legt duidelijk alle stappen voor het maken van een spannend verhaal uit. het is mij nu pas goed helder geworden hoe het werkt met de verschillende drijfveren van de personages en hoe een kleiner kader een verhaal spannender kan maken."
Titia Schut