logo sietske scholten zwarte letters.png
8e637469-d872-4a1a-9e78-7a646800d3f2.png

"Wat is deze cursus leuk en ontzettend leerzaam! Sietske nam me mee een diepte in die voor mij nog geheel onbekend was. Dit heeft me inzicht en structuur in het schrijfproces gegeven, die ik zelfs in mijn kinderboeken kan toepassen. En zelfs nu de maand er op zit, geeft ze nog steeds tips en feedback. Voor iedereen die de spanning in het leven, kort, krachtig en met een verrassend plot, onder woorden wil brengen, is deze cursus zeker een aanrader!"
Susan

Macbook Sietke met prijskaartje.png

Lijkt het jou ook leuk om een ShortThrill te leren schrijven?

Ontdek welke ingrediënten Sietske Scholten gebruikt bij het schrijven van haar spannende korte verhalen en leer hoe je ze kunt toepassen bij het schrijven van je eigen ShortThrill.

Vanaf 31 mei mailt Sietske Scholten je in je eigen gekozen tempo 22 lessen met opdrachten. Iedere opdracht maak je in ongeveer 30 minuten. Je hebt de keuze om iedere werkdag een opdracht te ontvangen of iedere week.

Stap voor stap neemt Sietske Scholten je mee door het hele schrijfproces en krijg je volop gelegenheid om te experimenteren bij het vormen van je eigen ShortThrill die je aan het einde van de cursus met de wereld kunt delen.

496dbecb-5570-4efb-9332-391baed58a9b.png

In deze opdrachten leer je onder andere:

  • een plot bedenken voor je verhaal;
  • een verhaal structureren;
  • spanning inbouwen in een verhaal;
  • geloofwaardige personages bedenken;
  • diepgang aan te brengen in je verhaal;
  • sterke dialogen te schrijven;
  • genadeloos streng te zijn tegenover je eigen tekst (kill your darlings)

Als deelnemer van de cursus krijg je de mogelijkheid om je aan te sluiten bij de besloten Facebookgroep 'ShortThrill schrijven’. In deze groep kun je brainstormen met de andere deelnemers, sparren over plotideeën en natuurlijk de geschreven ShortThrills delen om feedback te krijgen en te geven. En Sietske zit ook in deze besloten Facebookgroep! Dat wordt supergezellig!

Lijkt het jou ook leuk om een ShortThrill te leren schrijven? Schrijf je nu in voor de cursus en begin op 31 mei 2021!