496dbecb-5570-4efb-9332-391baed58a9b.png

Lijkt het jou ook leuk om een ShortThrill te leren schrijven?

Ontdek welke ingrediënten Sietske Scholten gebruikt bij het schrijven van haar spannende korte verhalen en leer hoe je ze kunt toepassen bij het schrijven van je eigen ShortThrill.

Vanaf 1 december mailt Sietske Scholten je een maand lang iedere werkdag een opdracht die je in ongeveer 30 minuten kunt maken. Of je de opdrachten dagelijks doet of dat je ze opspaart en na een paar dagen meerdere opdrachten in één keer maakt: je bepaalt je eigen tempo.

Stap voor stap neemt Sietske Scholten je mee door het hele schrijfproces en krijg je volop gelegenheid om te experimenteren bij het vormen van je eigen ShortThrill.

5953A81E-82F7-438B-A8CE-148CFA9C4626 (1).JPEG

In deze opdrachten leer je onder andere:

  • een plot bedenken voor je verhaal;
  • een verhaal structureren;
  • spanning inbouwen in een verhaal;
  • geloofwaardige personages bedenken;
  • genadeloos streng te zijn tegenover je eigen tekst (kill your darlings)

Als deelnemer van de cursus krijg je de mogelijkheid om je aan te sluiten bij de besloten Facebookgroep 'ShortThrill schrijven’. In deze groep kun je brainstormen met de andere deelnemers, sparren over plotideeën en natuurlijk de geschreven ShortThrills delen om feedback te krijgen en te geven. En Sietske en haar redactie zitten ook in deze besloten Facebookgroep! Dat wordt supergezellig!

Lijkt het jou ook leuk om een ShortThrill te leren schrijven? Schrijf je nu in voor slechts €99,-