Gratis

Beschikbaar
(0)
Reserveer je plek op de live pre-launch van mijn nieuwste literaire thriller: KRAAMKOORTS

Op dinsdagavond 13 december 2022 presenteert Sietske Scholten vol trots haar nieuwe thriller KRAAMKOORTS. Onder het genot van een klein hapje en een drankje geeft zij een presentatie van 1 uur. Aansluitend is er ruimte om je boek(en) door Sietske te laten signeren en/of met haar op de foto te gaan. Reserveer: hier.

Heb je in de voorverkoop de paperback van KRAAMKOORTS gekocht, dan ontvangt je je boek die avond en signeert Sietske 'm waar je bij staat. Hoe bijzonder is dat! (Ben je niet op de pre-launch of heb je het e-book van KRAAMKOORTS in de voorverkoop gekocht, dan ontvang je je boek per post/mail op de officiële lanceerdatum: vrijdag 16 december 2022.)

Uiteraard is het mogelijk om op die avond een paperback van KRAAMKOORTS en/of één of meer van haar andere boeken of producten ter plekke te kopen en door Sietske te laten signeren.

Je reservering is inclusief:

  • kopje koffie/thee bij de inloop
  • bijwonen van de presentatie
  • klein hapje & drankje
  • signeersessie

Datum: dinsdag 13 december 2022
Aantal: maximaal 80 personen
Inloop: vanaf 19.00 uur
Aanvang: 19.30 uur
Eindtijd: 21.00 uur  

Locatie: Boekhandel Broekhuis, Lange Bisschopstraat 7, 7411 KG in Deventer


Er zijn maar 80 plekken die avond. Kom je met meerdere mensen? Reserveer hier het aantal stoelen om verzekerd te zijn van jouw/jullie plek.

 

KRAAMKOORTS

Grenzen vervagen als het leven van je kind op het spel staat, maar is alles geoorloofd? Hoe ver mag je gaan om je kind te beschermen?

Als de vliezen van de hoogzwangere Kim voortijdig breken en haar vriend Jonathan door zijn werk als piloot niet continu voor haar kan zorgen, neemt Kim haar intrek in een kleinschalig kraamhotel midden op de Veluwe waar rust het hoogste goed is. Het ontbreekt haar aan niets in het idyllische bijgebouwtje naast het luxe landhuis van verloskundige Sophia en haar man Quinten. 
Maar zodra Jonathan is vertrokken voor een vlucht naar de andere kant van de wereld, laat Sophia haar ware gezicht zien. Kims telefoon wordt haar ontnomen en ze verliest het contact met de buitenwereld. Haar argwaan groeit. Heeft Sophia wel het beste met haar voor? 

Hoogzwanger, met gebroken vliezen, heeft Kim geen enkele mogelijkheid om te vluchten zonder haar baby in gevaar te brengen. 
Hoe houdt ze zichzelf en haar kind in veiligheid, terwijl ze zo kwetsbaar, hulpbehoevend en afgesloten is van de wereld?
Unieke productcode (UPC)pre-launch-kraamkoorts
ProducttypeAgenda
Categorieën Agenda
Prijs (excl. btw)€ 0,00
Prijs (incl. btw)€ 0,00
BTW hoog (21%)€ 0,00
Beschikbaarheid Beschikbaar
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Aanbevolen producten