Spannend tot het eind!

Wat een geweldig boek en wat een verhaal! Spannend van begin tot eind! Je kan het haast niet weg leggen. Verrassend was de uitleg in het nawoord. Ik ga meer lezen van Sietske!

Beoordeeld door Anneke Verheijen

De review heeft geen stemmen.

Odin

Ik vond het rete spannend, kon niet wachten op het volgende hoofdstuk. Verhaal zat goed in elkaar. Aldoor als je dacht dat het zo zal lopen nam het weer een andere wending. Ook een mooi plot. Was zeer zeker de moeite waard om te lezen, top!

Beoordeeld door Petra van Leeuwen

De review heeft geen stemmen.

Odin

Ik heb dit boek (in dagelijkse hoofdstukken) gelezen. Erg spannend en ik kon bijna niet wachten tot de volgende dag het nieuwe hoofdstuk beschikbaar was. Het verhaal zit goed in elkaar, maar het einde was toch heel anders dan ik verwacht had.

Beoordeeld door Wil Ruitenberg

De review heeft geen stemmen.

Spanning Van Begin Tot Eind

Wat een goed, spannend verhaal. Iedere keer vond ik het daggedeelte te kort en kon bijna niet wachten tot de volgende dag. De tragedie vloeide mooi door in dit verhaal. Dank!!

Beoordeeld door Mirjam Iedema-Willems

De review heeft geen stemmen.

Odins Lot

Ik heb iedere dag mee mogen lezen met Odins lot. Ik had geen idee waar het verhaal naar toe ging dus iedere keer werd mijn nieuwsgierigheid aangewakkerd welke kant het verhaal op zou gaan. Ik vond het verhaal goed in elkaar zitten. Ik wist overigens niet dat het al een bestaand verhaal was. Toen ik dat las, begreep ik ook waarom er bepaalde dingen gebeurden in het verhaal. Ik vond het een goed verhaal en kijk uit naar de volgende blog die ik hopelijk ook weer mee kan lezen.

Beoordeeld door Dorine

De review heeft geen stemmen.

Hoofdbreker

Spannend verhaal, met complexe relaties en verbindingen, echt iets om je hoofd over te breken. Het epiloog met uitleg over de koppeling tussen het oude en het nieuwe verhaal is boeiend om te lezen. Knap gedaan!

Beoordeeld door Marloes

De review heeft geen stemmen.