Half één

Hoe breek je los als besluiteloosheid je gevangen houdt?

Bij het ontwaken heeft de 43-jarige Daniëlle die al jaren zit opgesloten in de sleur van haar huwelijk, geen enkel vermoeden dat haar leven vandaag een drastische wending gaat krijgen. Net na het middaguur wordt ze in haar eigen auto overmeesterd en bedwelmd. Voor ze kan zien wie haar aanvalt, verliest ze haar bewustzijn. Tergend van de pijn, met haar handen gekneveld achter haar rug, komt ze bij in een afgesloten ruimte.
Was ze op het verkeerde moment op de verkeerde plek? Een toevallig slachtoffer? Of heeft iemand het op haar gemunt?
In doodsangst vraagt ze zich af of ze haar man en kinderen ooit nog terug zal zien. En als ze al weet te ontkomen, waar keert ze dan eigenlijk naar terug?

De thriller HALF EEN is een reprise van de BlogThriller NU OF NOOIT die Sietske Scholten in 2016 heeft geblogd. De komende twee maanden zal ze het verhaal al bloggend herschrijven om het in november 2020 te publiceren als paperback en e-book. HALF EEN is de vijfde thriller die Sietske al bloggend schrijft. Haar boeken staan bekend om de meeslepende situaties en de ijzersterke plots.

De eerste tien hoofdstukken van HALF EEN zijn GRATIS te lezen. Wil je een e-mailnotificatie ontvangen als er een hoofdstuk online komt, meld je hier aan.

      Privacy beleid: je informatie is 100% veilig