€ 19,99 € 18,34 ex.
Beschikbaar
(0)

Bestel nu de paperback van de roman LAAT HAAR LOS voor €19,99 (+ €4,60 verzendkosten). Je ontvangt het boek in je brievenbus op de lanceerdatum: 25 maart 2022

Of... betaal geen verzendkosten: bestel voor €34,99 een gesigneerd exemplaar mét een superleuke verrassing (t.w.v. €14,99). Sietske Scholten signeert maar een beperkt aantal exemplaren. Deze zijn alleen in de voorverkoop te bemachtigen. Wees er snel bij! Meer informatie vind je hier.

Het langverwachte vervolg op de bestseller BEET!

Na de dood van haar grote liefde Elise blijft Marjolein alleen achter met haar twee jonge kinderen. Tot overmaat van ramp moet hun koopwoning de verkoop in en wordt de inboedel verkocht. Geld is er niet. Met nauwelijks ruimte om te rouwen verbergt Marjolein haar verdriet voor de buitenwereld en houdt ze zich sterk, maar eenzaam als ze is, blijft ze zich diep van binnen vasthouden aan Elise. Jaren kruipen voorbij tot ze wordt geconfronteerd met het feit dat ze sinds Elises dood stilstaat in de tijd. Zolang ze haar verdriet ontloopt en zich vast blijft klampen aan Elise, zal ze nooit voluit kunnen leven. Lukt het Marjolein om Elise definitief los te laten?

Unieke productcode (UPC)laat-haar-los-paperback
ProducttypeBoeken
Categorieën Boeken
Prijs (excl. btw)€ 18,34
Prijs (incl. btw)€ 19,99
BTW laag (9%)€ 1,65
Beschikbaarheid Beschikbaar
NIET naar sendcloud versturen True
Mailblue tag LHLpaperback
Gewicht 1,0
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Aanbevolen producten