€ 199,00 € 164,46 ex.
Beschikbaar
(0)

Vier de lancering samen met Sietske Scholten tijdens een exclusieve high tea in haar sfeervolle kantoor op de Brink in Deventer tijdens het lanceerweekend van 26 maart 2022. Hef samen met Sietske Scholten en vijf andere gasten het glas op haar nieuwe roman LAAT HAAR LOS. Geniet van de overheerlijke hapjes in het gezelschap van Sietske Scholten aan de tafel waar zij al haar boeken schrijft. Hoe uniek is dat! 

 

Tijdens de high tea ontvang je tevens een gesigneerd exemplaar van LAAT HAAR LOS, het e-book van LAAT HAAR LOS, een superleuke verrassing (t.w.v. €14,99) én is er volop gelegenheid om met Sietske Scholten te kletsen. 

 

De high tea vindt plaats op zaterdag 26 maart 2022.

 

 

Mocht de high tea niet door kunnen gaan vanwege de dan geldende coronamaatregelen, dan ontvang je op 25 maart 2022 je gesigneerde exemplaar van LAAT HAAR LOS én de verrassing per pakketpost en het e-book van LAAT HAAR LOS in je mailbox.
De high tea zal in dat geval verplaatst worden naar een latere datum waarop de maatregelen versoepeld zijn. Je ontvangt tijdig bericht.

Het langverwachte vervolg op de bestseller BEET!

Na de dood van haar grote liefde Elise blijft Marjolein alleen achter met haar twee jonge kinderen. Tot overmaat van ramp moet hun koopwoning de verkoop in en wordt de inboedel verkocht. Geld is er niet. Met nauwelijks ruimte om te rouwen verbergt Marjolein haar verdriet voor de buitenwereld en houdt ze zich sterk, maar eenzaam als ze is, blijft ze zich diep van binnen vasthouden aan Elise. Jaren kruipen voorbij tot ze wordt geconfronteerd met het feit dat ze sinds Elises dood stilstaat in de tijd. Zolang ze haar verdriet ontloopt en zich vast blijft klampen aan Elise, zal ze nooit voluit kunnen leven. Lukt het Marjolein om Elise definitief los te laten?

Unieke productcode (UPC)laat-haar-los-high-tea
ProducttypeHigh tea lancering
Categorieën Aanbiedingen
Prijs (excl. btw)€ 164,46
Prijs (incl. btw)€ 199,00
BTW hoog (21%)€ 34,54
Beschikbaarheid Beschikbaar
Mailblue tag LHLhightea
NIET naar sendcloud sturen False
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Aanbevolen producten