€ 34,99 € 32,10 ex.
Beschikbaar
(0)

Bestel nu een gesigneerd exemplaar van de roman LAAT HAAR Los mét een superleuke verrassing t.w.v. € 14,99 én GRATIS verzending! Je ontvangt het boek en de verrassing per pakketpost op de lanceerdatum: 25 maart 2022.

Sietske Scholten signeert maar een beperkt aantal exemplaren. Wil je ook een gesigneerd exemplaar bemachtigen? Wees er snel bij!

Het langverwachte vervolg op de bestseller BEET!

Na de dood van haar grote liefde Elise blijft Marjolein alleen achter met haar twee jonge kinderen. Tot overmaat van ramp moet hun koopwoning de verkoop in en wordt de inboedel verkocht. Geld is er niet. Met nauwelijks ruimte om te rouwen verbergt Marjolein haar verdriet voor de buitenwereld en houdt ze zich sterk, maar eenzaam als ze is, blijft ze zich diep van binnen vasthouden aan Elise. Jaren kruipen voorbij tot ze wordt geconfronteerd met het feit dat ze sinds Elises dood stilstaat in de tijd. Zolang ze haar verdriet ontloopt en zich vast blijft klampen aan Elise, zal ze nooit voluit kunnen leven. Lukt het Marjolein om Elise definitief los te laten?

Unieke productcode (UPC)laat-haar-los-gesigneerd
ProducttypeBoeken
Categorieën Aanbiedingen
Prijs (excl. btw)€ 32,10
Prijs (incl. btw)€ 34,99
BTW laag (9%)€ 2,89
Beschikbaarheid Beschikbaar
NIET naar sendcloud versturen True
Gewicht 2,5
Mailblue tag LHLgesigneerd
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Aanbevolen producten