€ 19,99 € 18,34 ex.
Beschikbaar
(0)

Bestel nu de roman LAAT HAAR LOS en de roman BEET samen
als paperbacks voor €39,98
als e-books voor  €19,99

BEET ontvang je als e-book direct in je mailbox. De paperback ontvang je binnen enkele dagen.
LAAT HAAR LOS wordt op 25 maart 2022 gelanceerd en ontvang je die dag in je brievenbus (paperback) of in je mailbox (e-book)

Of... bestel het verrassingspakket van LAAT HAAR LOS voor €34,99. Een gesigneerd exemplaar mét een superleuke verrassing (t.w.v. €14,99). Sietske Scholten signeert maar een beperkt aantal exemplaren. Deze zijn alleen in de voorverkoop te bemachtigen. Wees er snel bij! Meer informatie vind je hier. Wil je BEET wel gelijk ontvangen? Bestel 'm los en voeg 'm hier toe aan je winkelmandje.

Het langverwachte vervolg op de bestseller BEET: 

LAAT HAAR LOS

Na de dood van haar grote liefde Elise blijft Marjolein alleen achter met haar twee jonge kinderen. Tot overmaat van ramp moet hun koopwoning de verkoop in en wordt de inboedel verkocht. Geld is er niet. Met nauwelijks ruimte om te rouwen verbergt Marjolein haar verdriet voor de buitenwereld en houdt ze zich sterk, maar eenzaam als ze is, blijft ze zich diep van binnen vasthouden aan Elise. Jaren kruipen voorbij tot ze wordt geconfronteerd met het feit dat ze sinds Elises dood stilstaat in de tijd. Zolang ze haar verdriet ontloopt en zich vast blijft klampen aan Elise, zal ze nooit voluit kunnen leven. Lukt het Marjolein om Elise definitief los te laten?


BEET:

Is de liefde groot genoeg om elkaar los te kunnen laten als het leven ondraaglijk wordt?

Als de baby sterft in Marjoleins buik, sleept Elise haar door de inktzwarte rouw. Het verdiept hun intense liefde. De ziekte van Lyme waar Elise al jaren tegen vecht, verdwijnt naar de achtergrond. Met het aandienen van een nieuwe zwangerschap lijkt het geluk eindelijk aan hun kant te staan. Maar terwijl Marjoleins buik groeit, slaat bij Elise de Lyme opnieuw toe en blijkt de zwaarste strijd nog niet te zijn gestreden.

 

De roman BEET baseerde Sietske Scholten op ervaringen uit haar eigen leven, waaronder de stilgeboorte van haar dochter na een zwangerschap van 20 weken en de dood van haar partner ten gevolge aan de ziekte van Lyme. BEET staat sinds 2017 in de top 10 van 'Bestbeoordeelde Nederlandstalige romans' op Bol.com. Deze nagenoeg autobiografische roman kreeg veel media-aandacht o.a. in Margriet, Vrouw Magazine en de Telegraaf. Volgens de lovende kritieken kenmerkt BEET zich, net als Sietske’s andere boeken, door de meeslepende situaties en het ijzersterke plot.

Unieke productcode (UPC)laat-haar-los
ProducttypeBoeken
Categorieën Aanbiedingen
Prijs (excl. btw)€ 18,34
Prijs (incl. btw)€ 19,99
BTW laag (9%)€ 1,65
Beschikbaarheid Beschikbaar
NIET naar sendcloud versturen No
Gewicht 1,0
Mailblue tag LHL
NIET naar CB verzenden No
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Aanbevolen producten