logo sietske scholten zwarte letters.png
5-stars.png

GRATIS EVENT!

KRAAM_paperback+ebook

Ontvang jouw exemplaar
van de literaire thriller
KRAAMKOORTS
uit handen van
Sietske Scholten
tijdens de
spetterende
voorlancering
op dinsdag
13 december
in Deventer!

5-stars.png


Scroll naar beneden om
één of meer stoelen te
reserveren!

Wees er snel bij...
Er zijn in totaal
maar 80 plekken!

5-stars.png

oranje pijl naar beneden kopiëren

PRESENTATIE EN SIGNEERSESSIE
Met een spetterende één uur durende presentatie (voor)lanceert Sietske Scholten op dinsdagavond
13 december 2022 om 19.30 uur
vol trots haar nieuwe thriller KRAAMKOORTS bij Boekhandel Broekhuis in Deventer.

Onder het genot van een hapje en een drankje is er aansluitend ruimte om je boek(en) door Sietske te laten signeren en/of met haar op de foto te gaan. 

Heb je KRAAMKOORTS al besteld als paperback of verrassingspakket, dan ligt het die avond voor je klaar in een linnen Sietske Scholten tas (t.w.v. 4,60 euro ter compensatie van je al betaalde verzendkosten).
Boek nog niet besteld? Je kunt KRAAMKOORTS natuurlijk die avond ter plekke aanschaffen, net als Sietskes andere boeken en producten. Of snuffel rond op zoek naar andere pareltjes van boeken in deze prachtige, grote boekhandel Broekhuis.

Er is plek voor maximaal 80 personen.
Wil je gegarandeerd zijn van een plek, scroll snel naar beneden om je stoel(en) te reserveren.

5-stars.png

Je reservering is inclusief gratis:


* kopje koffie/thee bij de inloop

* bijwonen van de presentatie

* klein hapje & drankje

* signeersessie

5-stars.png

oranje pijl naar beneden kopiëren

Reserveer hier je stoel(en)
voor de voorlancering
van KRAAMKOORTS

5-stars.png

INFORMATIE


Datum: dinsdag 13 december 2022

Aantal: maximaal 80 personen

Inloop: vanaf 19.00 uur

Aanvang: 19.30 uur

Eindtijd: 21.00 uur  


Locatie: Boekhandel Broekhuis
Lange Bisschopstraat 7
7411 KG in Deventer

5-stars.png

Angst, spanning en liefde. In Kraamkoorts vlieg je van de ene emotie in de andere. Wat en superspannend verhaal."
lezersreview van Tine


.

qSDI3eQa.png

Wat kun je verwachten tijdens de voorlancering van KRAAMKOORTS?

Tijdens de presentatie van KRAAMKOORTS:

✔️ wordt het allereerste exemplaar uitgereikt aan een willekeurig iemand in het publiek. Misschien wel aan jou!

✔️ onthult Sietske waarom KRAAMKOORTS vijf maanden later uitkwam dan in eerste instantie de bedoeling was

✔️ wordt het grote geheim bekend gemaakt wat de rode draad is in al Sietskes boeken

✔️ vertelt Sietske wat haar drijfveer is om te schrijven (en die is anders dan je denkt!)

✔️ ontdek je welke boeken Sietske in 2023 wil gaan uitbrengen

✔️ heb je de mogelijkheid om je boek(en) te laten signeren

✔️ kun je met Sietske op de foto gaan

✔️ ligt jouw exemplaar van KRAAMKOORTS voor je klaar als je 'm al hebt besteld of koop je 'm ter plekke! (En daarmee heb je 'm drie dagen voor de officiële lanceerdatum al in je bezit!)

oranje pijl naar beneden kopiëren

5-stars.png

"Kim belandt echt in een nachtmerrie. Kraamkoorts is vanaf het begin spannend! Wat een verhaal!"
lezersreview van Marian

KRAAM_paperback+ebook

KRAAMKOORTS

Grenzen vervagen als het leven van je kind op het spel staat, maar is alles geoorloofd? Hoe ver mag je gaan om je kind te beschermen?

Als de vliezen van de hoogzwangere Kim voortijdig breken en haar vriend Jonathan door zijn werk als piloot niet continu voor haar kan zorgen, neemt Kim haar intrek in een kleinschalig kraamhotel midden op de Veluwe waar rust het hoogste goed is. Het ontbreekt haar aan niets in het idyllische bijgebouwtje naast het luxe landhuis van verloskundige Sophia en haar man Quinten. 
Maar zodra Jonathan is vertrokken voor een vlucht naar de andere kant van de wereld, laat Sophia haar ware gezicht zien. Kims telefoon wordt haar ontnomen en ze verliest het contact met de buitenwereld. Haar argwaan groeit. Heeft Sophia wel het beste met haar voor? 

Hoogzwanger, met gebroken vliezen, heeft Kim geen enkele mogelijkheid om te vluchten zonder haar baby in gevaar te brengen. 
Hoe houdt ze zichzelf en haar kind in veiligheid, terwijl ze zo kwetsbaar, hulpbehoevend en afgesloten is van de wereld?

.


Ben jij erbij op 13 december?
Reserveer je stoel(en) hier:

.


oranje pijl naar beneden kopiëren

Welke boeken schreef Sietske nog meer?


LHL_paperback+ebook.png

LAAT HAAR LOS

Het langverwachte vervolg op de bestseller BEET!

Na de dood van haar grote liefde Elise blijft Marjolein alleen achter met haar twee jonge kinderen. Tot overmaat van ramp moet hun koopwoning de verkoop in en wordt de inboedel verkocht. Geld is er niet. Met nauwelijks ruimte om te rouwen verbergt Marjolein haar verdriet voor de buitenwereld en houdt ze zich sterk, maar eenzaam als ze is, blijft ze zich diep van binnen vasthouden aan Elise. Jaren kruipen voorbij tot ze wordt geconfronteerd met het feit dat ze sinds Elises dood stilstaat in de tijd. Zolang ze haar verdriet ontloopt en zich vast blijft klampen aan Elise, zal ze nooit voluit kunnen leven. Lukt het Marjolein om Elise definitief los te laten?


ba8fad9a-a309-438d-8a6a-3dfaf6f203c9.png

BEET

Is de liefde groot genoeg om elkaar los te kunnen laten als het leven ondraaglijk wordt?

Als de baby sterft in Marjoleins buik, sleept Elise haar door de inktzwarte rouw. Het verdiept hun intense liefde. De ziekte van Lyme waar Elise al jaren tegen vecht,verdwijnt naar de achtergrond. Met het aandienen van een nieuwe zwangerschap lijkt het geluk eindelijk aan hun kant te staan. Maar terwijl Marjoleins buik groeit, slaat bij Elise de Lyme opnieuw toe en blijkt de zwaarste strijd nog niet te zijn gestreden.


HE_drie varianten klein.png

HALF EEN

Hoe breek je los als besluiteloosheid je gevangenhoudt?

Bij het ontwaken heeft de 43-jarige Daniëlle, die zich al jaren opgesloten voelt in haar huwelijk, geen enkel vermoeden dat haar leven vandaag een drastische wending zal nemen. Net na het middaguur wordt ze in haar eigen auto overmeesterd en bedwelmd. Maar voor ze kan zien waar haar aanvalt, verliest ze haar bewustzijn. Kermend van de pijn, met haar handen gekneveld achter haar rug, komt ze bij in een afgesloten ruimte.
Was ze op het verkeerde moment op de verkeerde plek? Is ze een toevallig slachtoffer? Of heeft iemand het op haar gemunt? In doodsangst vraagt Daniëlle zich af of ze haar man en kinderen ooit nog terug zal zien. En als we wél weet te ontkomen, waar keert ze dan eigenlijk naar terug?


OL paperback en ebook crop.png

ODINS LOT

Als je het noodlot weet te ontwijken, bestaat de kans dat het loerende gevaar je op een onbewaakt ogenblik alsnog zal grijpen.

Nadat de 42-jarige Odin ’s avonds laat een verkeersongeluk heeft veroorzaakt, vindt hij de bestuurder van de andere auto dood achter het stuur. Uit angst voor de gevolgen ontvlucht hij de plaats van het ongeval en besluit zijn betrokkenheid geheim te houden. Gebukt onder schuldgevoel raakt Odin geobsedeerd door het leven van de man. Hij zoekt contact met de weduwe Jolande en probeert zich te verzetten tegen zijn groeiende verliefdheid op haar. De zielsverwantschap tussen hen is sterk en de liefde blijkt onvermijdelijk. Maar terwijl Jolandes huisvriend Bodas er alles aan doet om het prille geluk tussen Jolande en Odin te verwoesten, dreigt het speurwerk van de politie Odins geheim bloot te leggen. Lukt het Odin om zijn schuld verborgen te houden en te ontkomen aan de weerzinwekkende waarheid?


ZMN paperback en ebook crop.png

ZOEK MIJ NIET

Wie kun je nog vertrouwen als je ontdekt dat je leeft in een leugen?

Niets kan de 39-jarige Mya zich herinneren als ze ontwaakt uit een coma. Haar naam moet haar worden verteld en haar echtgenoot lijkt een vreemde. Als hij haar na de revalidatieperiode meeneemt naar huis, voelt het alsof ze er voor het eerst een voet over de drempel zet. Ze probeert te vertrouwen op wat hij haar vertelt, maar als niets in het huis duidt op haar aanwezigheid voor het ongeluk, slaan bij Mya de twijfels toe. Wie is de man die zegt haar echtgenoot te zijn? Wie is ze zelf? En wat veroorzaakte haar geheugenverlies? In de zoektocht naar haar verloren verleden brokkelt de aangenomen waarheid langzaam uiteen en groeit haar vermoeden te leven in een leugen.


DFU paperback en ebook crop.png

DE FATALE UITWEG

Wat als je kind wordt doodgereden en de dader ontkomt? Blijf je de ontembare wraakzucht de baas of is de schuldige ten dode opgeschreven?

Op een zondagmiddag verongelukt de dertienjarige dochter van Annemijn en Pieter. De dader rijdt door en de politie vindt geen enkel spoor dat leidt naar de bestuurder. Het verlies van Marabel brengt het ogenschijnlijk gelukkige huwelijk van Annemijn en Pieter aan het wankelen. Pieter gedraagt zich vreemd en Annemijn verliest het laatste beetje vertrouwen dat ze in hem heeft. Wat houdt Pieter achter? Heeft hij iets te maken met de dood van hun dochter Marabel?


DSVE paperback en ebook crop.png

DE SCHADUW VAN ELVIRA

Een gruwelijke herinnering laat zich niet verdringen. Vroeg of laat zal zij zich tonen. Onherkenbaar vermomd en levensgevaarlijk.

Maura Hofsteijn leeft haar leven in de spotlights. Als succesvol actrice lijkt haar leven compleet, tot Maura voor het eerst na jaren oog in oog komt te staan met haar verloren tweelingzus Elvira. De euforie van het hernieuwde contact verdwijnt als oude wonden worden opengehaald en Maura’s succesvolle leven langzaam begint af te brokkelen.


8e637469-d872-4a1a-9e78-7a646800d3f2.png

"Wat een prachtige verhalen. Ik heb ze allemaal gelezen. Telkens in één ruk. En zulke verrassende plots."
Lizy

oranje vinkje kopiëren

Reserveer je stoel(en) hier:


qSDI3eQa.png

Mocht je vragen hebben, laat gerust een bericht achter. Sietske beantwoordt je vraag graag.

logo sietske scholten zwarte letters.png