€ 19,99 € 18,34 ex.
Beschikbaar
(0)

Bestel nu de paperback van de literaire thriller KRAAMKOORTS voor €19,99 (+ €4,60 verzendkosten). Je ontvangt het boek in je brievenbus op de lanceerdatum.

Of... betaal geen verzendkosten: bestel voor €34,99 een gesigneerd exemplaar mét een superleuke verrassing (t.w.v. €14,99). Sietske Scholten signeert maar een beperkt aantal exemplaren. Deze zijn alleen in de voorverkoop te bemachtigen. Wees er snel bij! Meer informatie vind je hier.

Grenzen vervagen als het leven van je kind op het spel staat, maar is alles geoorloofd? Hoe ver mag je gaan om je kind te beschermen?
 
In KRAAMKOORTS breken de vliezen van de hoogzwangere Kim voortijdig. Door zijn werk als piloot kan haar vriend Jonathan niet continu voor haar zorgen. Kim neemt haar intrek in een kleinschalig kraamhotel midden op de Veluwe waar rust het hoogste goed is. Het ontbreekt haar aan niets in het idyllische bijgebouwtje naast het luxe landhuis van verloskundige Sophia en haar man Quinten. 
Maar zodra Jonathan is vertrokken voor een vlucht naar de andere kant van de wereld, laat Sophia haar ware gezicht zien. Kims telefoon wordt haar ontnomen en ze verliest het contact met de buitenwereld. Haar argwaan groeit. Heeft Sophia wel het beste met haar voor? 
 Hoogzwanger, met gebroken vliezen, heeft Kim geen enkele mogelijkheid om te vluchten zonder haar baby in gevaar te brengen. 
Hoe houdt ze zichzelf en haar kind in veiligheid, terwijl ze zo kwetsbaar, hulpbehoevend en afgesloten is van de wereld?
Unieke productcode (UPC)kraamkoorts-paperback
ProducttypeBoeken
Categorieën Boeken
Prijs (excl. btw)€ 18,34
Prijs (incl. btw)€ 19,99
BTW laag (9%)€ 1,65
Beschikbaarheid Beschikbaar
NIET naar CB verzenden True
Gewicht 1,0
Mailblue tag KKpb
NIET naar sendcloud versturen True
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Aanbevolen producten