€ 15,99 € 14,67 ex.
Beschikbaar
(0)

Jolanda, dit is een persoonlijke aanbieding voor jou en is geldig tot middernacht.

Bestel nu HALF EEN en DE SCHADUW VAN ELVIRA
als paperbacks voor €23,99 in plaats van €34,98 euro. 
Of bestel de e-books voor €15,99 in plaats van €21,98 euro. 

In de nieuwe literaire thriller HALF EEN heeft de 43-jarige Daniëlle bij het ontwaken geen enkel vermoeden dat haar leven vandaag een drastische wending zal nemen. Net na het middaguur wordt ze in haar eigen auto overmeesterd en bedwelmd. Maar voor ze kan zien waar haar aanvalt, verliest ze haar bewustzijn. Kermend van de pijn, met haar handen gekneveld achter haar rug, komt ze bij in een afgesloten ruimte.

Was ze op het verkeerde moment op de verkeerde plek? Is ze een toevallig slachtoffer? Of heeft iemand het op haar gemunt? In doodsangst vraagt Daniëlle zich af of ze haar man en kinderen ooit nog terug zal zien. En als we wél weet te ontkomen, waar keert ze dan eigenlijk naar terug?


In DE SCHADUW VAN ELVIRA leeft Maura Hofsteijn haar leven in de spotlights. Als succesvol actrice lijkt haar leven compleet,tot Maura voor het eerst na jaren oog in oog komt te staan met haar verloren tweelingzus Elvira. De euforie van het hernieuwde contact verdwijnt als oude wonden worden opengehaald en Maura’s succesvolle leven langzaam begint af te brokkelen.

 

Sietske Scholten is een Nederlandse schrijfster van literaire thrillers en romans. Haar roman BEET staat in de top 10 van 'Bestbeoordeelde Nederlandstalige literaire romans' op Bol.com. Deze nagenoeg autobiografisch roman kreeg veel media aandacht o.a. in Margriet, Vrouw Magazine en de Telegraaf. Volgens de lovende kritieken kenmerkt BEET zich, net als Sietske’s andere boeken, door de meeslepende situaties en het ijzersterke plot. Met haar schrijfstijl weet ze de lezer in de huid te laten kruipen van de personages en iedere emotie als levensecht te laten ervaren.

Unieke productcode (UPC)he-dsve
ProducttypeBoeken
Categorieën Aanbiedingen
Prijs (excl. btw)€ 14,67
Prijs (incl. btw)€ 15,99
BTW laag (9%)€ 1,32
Beschikbaarheid Beschikbaar
Gewicht 3,0
Mailblue tag HE;DSVE
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Aanbevolen producten