€ 22,99 € 21,09 ex.
Beschikbaar
(0)

Ontvang DE SCHADUW VAN ELVIRA gratis bij bestelling van HALF EEN en BEET. Deze actie geldt zowel voor de paperbacks als de e-books.

Voor de e-books betaal je nu slechts € 22,99 in plaats van € 33,97.
De paperbacks bestel je nu voor slechts € 39,98 + verzendkostenin plaats van € 54,97 + verzendkosten

In HALF EEN zit de 43-jarige Daniëlle al jaren opgesloten in de sleur van haar huwelijk. Als ze rond het middaguur in haar eigen auto wordt overmeesterd en bedwelmd, verliest ze haar bewustzijn nog voor ze kan zien wie haar aanvalt. Kermend van de pijn, met haar handen gekneveld achter haar rug, komt ze bij in een afgesloten ruimte. In doodsangst vraagt Daniëlle zich af of ze haar man en kinderen ooit nog terug zal zien. En als ze wël weet te ontkomen, waar keert ze dan eigenlijk naar terug?

In DE SCHADUW VAN ELVIRA leeft Maura Hofsteijn haar leven in de spotlights. Als succesvol actrice lijkt haar leven compleet,tot Maura voor het eerst na jaren oog in oog komt te staan met haar verloren tweelingzus Elvira. De euforie van het hernieuwde contact verdwijnt als oude wonden worden opengehaald en Maura’s succesvolle leven langzaam begint af te brokkelen.

In de roman BEET verliest Marjolein de baby die groeit in haar buik. Elise sleept haar door de inktzwarte rouw en het verdiept hun intense liefde. De ziekte van Lyme waar Elise al jaren tegen vecht, verdwijnt naar de achtergrond. Met het aandienen van een nieuwe zwangerschap lijkt het geluk eindelijk aan hun kant te staan. Maar terwijl Marjoleins buik groeit, slaat bij Elise de Lyme opnieuw toe en blijkt de zwaarste strijd nog niet te zijn gestreden.

 

Sietske Scholten is een Nederlandse schrijfster van literaire thrillers en romans. Haar roman BEET staat in de top 10 van 'Bestbeoordeelde Nederlandstalige literaire romans' op Bol.com. Deze nagenoeg autobiografisch roman kreeg veel media aandacht o.a. in Margriet, Vrouw Magazine en de Telegraaf. Volgens de lovende kritieken kenmerkt BEET zich, net als Sietske’s andere boeken, door de meeslepende situaties en het ijzersterke plot. Met haar schrijfstijl weet ze de lezer in de huid te laten kruipen van de personages en iedere emotie als levensecht te laten ervaren.

Unieke productcode (UPC)he-beet-dsve
ProducttypeBoeken
Categorieën Aanbiedingen
Prijs (excl. btw)€ 21,09
Prijs (incl. btw)€ 22,99
BTW laag (9%)€ 1,90
Beschikbaarheid Beschikbaar
Mailblue tag he;BEET;DSVE
Download 1 De schaduw van Elvira
Download 2 Beet
Download 3 Half één
NIET naar CB verzenden No
NIET naar sendcloud versturen No
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Aanbevolen producten