€ 16,99 € 15,59 ex.
Beschikbaar
(0)

Met het handboek ‘ShortThrill schrijven’ van Sietske Scholten ontwikkel je schrijfkwaliteiten in sneltreinvaart door het schrijven van een kort verhaal! Door het volgen van de 21 stappen in dit boek krijgt je verhaalidee de kans om uit te groeien tot een goed uitgewerkt kort verhaal dat klaar is om gedeeld te worden met de wereld. 

Hardback: €18,99
E-book: €16,99

Tip: bestel de kaartenset '36 dramaturgische situaties' uit de reeks Story Starters van Sietske Scholten. Deze set is speciaal voor het handboek ShortThrill Schrijven ontwikkeld.

Met het handboek ‘ShortThrill schrijven’ ontwikkel je schrijfkwaliteiten in sneltreinvaart door het schrijven van een kort verhaal! Door het volgen van de 21 stappen in dit boek krijgt je verhaalidee de kans om uit te groeien tot een goed uitgewerkt kort verhaal dat klaar is om gedeeld te worden met de wereld. 

In dit boek ‘ShortThrill schrijven’ ontdek je uit welke elementen een kort verhaal precies bestaat, bouw je je eigen verhaal stap voor stap op en leer je welke keuzes je maakt op welk moment. 

Daag jezelf uit en schrijf een kort verhaal!

 

Sietske Scholten is een Nederlandse schrijfster van literaire thrillers en romans. Haar roman BEET staat in de top 10 van 'Bestbeoordeelde Nederlandstalige literaire romans' op Bol.com. Deze nagenoeg autobiografisch roman kreeg veel media aandacht o.a. in Margriet, Vrouw Magazine en de Telegraaf. Volgens de lovende kritieken kenmerkt BEET zich, net als Sietske’s andere boeken, door de meeslepende situaties en het ijzersterke plot. Met haar schrijfstijl weet ze de lezer in de huid te laten kruipen van de personages en iedere emotie als levensecht te laten ervaren.

Unieke productcode (UPC)handboekshortthrillschrijven
ProducttypeBoeken
Categorieën Boeken
Prijs (excl. btw)€ 15,59
Prijs (incl. btw)€ 16,99
BTW laag (9%)€ 1,40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Download bestand ShortThrill schrijven
Download 1 ShortThrill schrijven
NIET naar CB verzenden No
NIET naar sendcloud versturen No
Mailblue tag sts
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Aanbevolen producten