€ 9,59 € 8,80 ex.
Beschikbaar
(1)

Tot en met zondag 28 november ontvang je 20% korting!
E-book nu slechts € 9,59 in plaats van € 11,99
De paperback ontvang je voor €19,99.

Bestel meer titels tegelijk en ontvang nog meer korting! Of bestel alle zes de boeken en ontvang GRATIS de canvas tas van Sietske Scholten! 
Kijk hier voor verschillende boekcombinaties en de bijbehorende kortingen.

Paperbackbestellingen boven de €20,- worden GRATIS verzonden.

Hoe breek je los als besluiteloosheid je gevangenhoudt?

Bij het ontwaken heeft de 43-jarige Daniëlle, die zich al jaren opgesloten voelt in haar huwelijk, geen enkel vermoeden dat haar leven vandaag een drastische wending zal nemen. Net na het middaguur wordt ze in haar eigen auto overmeesterd en bedwelmd. Maar voor ze kan zien waar haar aanvalt, verliest ze haar bewustzijn. Kermend van de pijn, met haar handen gekneveld achter haar rug, komt ze bij in een afgesloten ruimte.
Was ze op het verkeerde moment op de verkeerde plek? Is ze een toevallig slachtoffer? Of heeft iemand het op haar gemunt? In doodsangst vraagt Daniëlle zich af of ze haar man en kinderen ooit nog terug zal zien. En als we wél weet te ontkomen, waar keert ze dan eigenlijk naar terug?

HALF EEN is de vijfde literaire thriller van de Nederlandse schrijfster Sietske Scholten. Haar boeken staan bekend om de meeslepende situaties en de ijzersterke plots. Sinds 2017 staat haar roman BEET in de top 10 van Bol.com best beoordeelde Nederlandstalige literaire romans. 

Unieke productcode (UPC)half-een-ebook
ProducttypeBoeken
Categorieën Boeken
Prijs (excl. btw)€ 8,80
Prijs (incl. btw)€ 9,59
BTW laag (9%)€ 0,79
Beschikbaarheid Beschikbaar
Mailblue tag he
Gewicht 1,0
Aantal beoordelingen 1
Laat een productbeoordeling achter
of annuleren

Aanbevolen producten