Logo Sietske wit.png

HE_drie varianten klein.png

de literaire thriller

HALF EEN

van Sietske Scholten


HALF EEN
is verkrijgbaar
als paperback, e-book
of te luisteren op Storytel.

.

bestel HALF EEN hier

‘Wat een verhaal! Wat een opbouw!
Ik was vanaf de eerste tot de laatste letter geboeid.’
Esther

‘Elke thriller van Sietske is een ware pageturner, maar ‘Half één’ spant voor mij de kroon. Een heerlijk verhaal en het einde had ik echt niet zien aankomen.
Fantastisch!’
Carla

'Dit boek boeide mij vanaf de eerste bladzijde. Het leest makkelijk weg. Verrassend zijn de verschillende perspectieven waaruit dit boek geschreven is. De laatste hoofdstukken kon ik niet meer stoppen met lezen. Ik moest weten hoe het afliep!
Cocky


Flaptekst

Hoe breek je los als besluiteloosheid je gevangenhoudt?

Bij het ontwaken heeft de 43-jarige Daniëlle, die zich al jaren opgesloten voelt in haar huwelijk, geen enkel vermoeden dat haar leven vandaag een drastische wending zal nemen. Net na het middaguur wordt ze in haar eigen auto overmeesterd en bedwelmd. Maar voor ze kan zien waar haar aanvalt, verliest ze haar bewustzijn. Kermend van de pijn, met haar handen gekneveld achter haar rug, komt ze bij in een afgesloten ruimte.


Was ze op het verkeerde moment op de verkeerde plek? Is ze een toevallig slachtoffer? Of heeft iemand het op haar gemunt? In doodsangst vraagt Daniëlle zich af of ze haar man en kinderen ooit nog terug zal zien. En als we wél weet te ontkomen, waar keert ze dan eigenlijk naar terug?


HALF EEN
is verkrijgbaar
als paperback, e-book
of te luisteren op Storytel.

.

bestel HALF EEN hier

Sietske Scholten is een Nederlandse schrijfster en publiceerde tot op heden vijf literaire thrillers en één roman. Deze nagenoeg autobiografische roman staat sinds 2017 in de top 10 van Bol.com ‘bestbeoordeelde Nederlandstalige literaire romans’. Sietske Scholten kreeg veel media aandacht o.a. in Margriet, Vrouw Magazine en de Telegraaf. Volgens de lovende kritieken kenmerken Sietske’s boeken zich door de meeslepende situaties en het ijzersterke plot.

Lees meer

contact met Sietske Scholten?