Winkelmand

€ 19,99

€ 18,34 ex.

Beschikbaar
(0)

Bestel nu de paperback van de literaire thriller HALF EEN voor €19,99 (+ €4,60 verzendkosten). Je ontvangt het boek in je brievenbus op de lanceerdatum: 26 maart 2021

Of... betaal geen verzendkosten: bestel voor €34,99 een gesigneerd exemplaar mét een superleuke verrassing (t.w.v. €14,99). Sietske Scholten signeert maar een beperkt aantal exemplaren. Deze zijn alleen in de voorverkoop te bemachtigen. Wees er snel bij! Meer informatie vind je hier.

Hoe breek je los als besluiteloosheid je gevangenhoudt?

Als de 43-jarige Daniëlle die al jaren zit opgesloten in de sleur van haar huwelijk, 's morgens wakker wordt, heeft ze geen enkel vermoeden dat haar leven vandaag een drastische wending gaat krijgen. Net na het middaguur, terwijl ze in haar eigen auto wacht op haar afspraak, wordt ze overmeesterd en bedwelmd. Nog voor ze kan zien wie haar aanvalt, verliest ze haar bewustzijn. Kermend van de pijn, met haar handen gekneveld achter haar rug, komt ze bij in een afgesloten ruimte.
Was ze op het verkeerde moment op de verkeerde plek? Is ze een toevallig slachtoffer? Of heeft iemand het op haar gemunt? In doodsangst vraagt Danielle zich af of ze haar man en kinderen ooit nog terug zal zien. En als ze wél weet te ontkomen, waar keert ze dan eigenlijk naar terug?

Unieke productcode (UPC)half-een-paperback
ProducttypeBoeken
Categorieën Boeken
Prijs (excl. btw)€ 18,34
Prijs (incl. btw)€ 19,99
BTW laag (9%)€ 1,65
Beschikbaarheid Beschikbaar
Mailblue tag HEpaperback
Gewicht 1,0
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Aanbevolen producten