Winkelmand

€ 99,00

€ 90,83 ex.

Beschikbaar
(0)

*Uitverkocht*
Vier de lancering samen met Sietske Scholten tijdens een exclusieve high tea in haar sfeervolle kantoor op de Brink in Deventer tijdens het lanceerweekend van 27 en 28 maart 2021. Hef samen met Sietske Scholten en vier andere gasten het glas op haar nieuwe literaire thriller HALF EEN. Geniet van de overheerlijke hapjes in het gezelschap van Sietske Scholten aan de tafel waar zij al haar boeken schrijft. Hoe uniek is dat! 

 

Tijdens de high tea ontvang je tevens een gesigneerd exemplaar van HALF EEN, het e-book + luisterboek van HALF EEN, een superleuke verrassing (t.w.v. €14,99) én is er volop gelegenheid om met Sietske Scholten te kletsen. 

 

De high tea vindt plaats op twee data:

-zaterdag 27 maart van 12.00 uur tot 14.00 uur (uitverkocht)
-zondag 28 maart van 12.00 uur tot 14.00 uur (uitverkocht)

Selecteer de datum bij je bestelling. 

 

 

Tijdens de high tea houden we ten alle tijden anderhalve meter afstand. Mocht de high tea niet door kunnen gaan vanwege de dan geldende coronamaatregelen, dan ontvang je op 26 maart 2021 je gesigneerde exemplaar van HALF EEN én de verrassing per pakketpost en het e-book + luisterboek van HALF EEN in je mailbox.
De high tea zal in dat geval verplaatst worden naar een latere datum waarop de maatregelen versoepeld zijn. 

Hoe breek je los als besluiteloosheid je gevangenhoudt?

Als de 43-jarige Daniëlle die al jaren zit opgesloten in de sleur van haar huwelijk, 's morgens wakker wordt, heeft ze geen enkel vermoeden dat haar leven vandaag een drastische wending gaat krijgen. Net na het middaguur, terwijl ze in haar eigen auto wacht op haar afspraak, wordt ze overmeesterd en bedwelmd. Nog voor ze kan zien wie haar aanvalt, verliest ze haar bewustzijn. Kermend van de pijn, met haar handen gekneveld achter haar rug, komt ze bij in een afgesloten ruimte.
Was ze op het verkeerde moment op de verkeerde plek? Is ze een toevallig slachtoffer? Of heeft iemand het op haar gemunt? In doodsangst vraagt Danielle zich af of ze haar man en kinderen ooit nog terug zal zien. En als ze wél weet te ontkomen, waar keert ze dan eigenlijk naar terug?

Unieke productcode (UPC)half-een-high-tea
ProducttypeHigh tea lancering
Categorieën Aanbiedingen
Prijs (excl. btw)€ 90,83
Prijs (incl. btw)€ 99,00
BTW laag (9%)€ 8,17
Beschikbaarheid Beschikbaar
Mailblue tag HEhightea
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Aanbevolen producten