€ 249,00 € 205,79 ex.
Beschikbaar
(2)
Eéndaagse cursus 'ShortThrill schrijven'
Garandeer jezelf van een plek op de ééndaagse cursus 'ShortThrill schrijven'. Sietske Scholten leert jou tijdens deze cursus hoe je een ShortThrill schrijft van maximaal duizend woorden. Wat zijn de basistechnieken voor het schrijven van een kort verhaal? Waar haal je je inspiratie vandaan voor een goed verhaalidee? Hoe creëer je een sterk plot? Welke drijfveren geef je je personages mee? En hoe werk je je tekst uit? Sietske begeleidt je tijdens het schrijven en geeft je persoonlijk feedback. Aan het einde van deze cursusdag heb je je eigen ShortThrill geschreven aan de tafel waar Sietske al haar boeken schrijft. Hoe uniek is dat! 
 
De cursus is ontwikkeld bij het handboek 'ShortThrill schrijven', maar is zowel als aanvulling op het boek als los van het boek te volgen. Of je een beginnende schrijver bent of een gevorderde, de coaching is persoonlijk en afgestemd op jouw schrijfniveau.

De prijs is inclusief:

 • koffie/thee en een versnapering

 • lunch t.w.v. € 14,99
 • persoonlijke coaching

Datum: zaterdag 10 september 2022
Aanvang: 10.00 uur
Eindtijd: 17.00 uur  

Locatie: Penninckshoek, Brink 88 in Deventer


 
 

 

Eéndaagse cursus 'ShortThrill schrijven':

Ontwikkel je schrijfkwaliteiten in sneltreinvaart door het schrijven van een kort verhaal! Door het volgen van de 21 stappen in deze cursus krijgt je verhaalidee de kans om uit te groeien tot een goed uitgewerkt kort verhaal dat klaar is om gedeeld te worden met de wereld.

De Nederlandse schrijfster Sietske Scholten schreef naast haar literaire thrillers en haar bestseller BEET, tientallen ShortThrills en ontwikkelde een stappenplan dat je houvast biedt bij het schrijven van je eigen korte verhaal. Sietske’s spannende korte verhalen bestaan uit slechts duizend woorden en volgens haar zorgt juist de beperking van het aantal woorden ervoor dat je als schrijver op zoek gaat naar de essentie van het verhaal.

In de cursus ‘ShortThrill schrijven’ ontdek je uit welke elementen een kort verhaal precies bestaat, bouw je je eigen verhaal stap voor stap op en leer je welke keuzes je maakt op welk moment.

Daag jezelf uit en schrijf een kort verhaal!Unieke productcode (UPC)eendaagse-cursus-sts
Producttypeflexibel
Categorieën Cursus
Prijs (excl. btw)€ 205,79
Prijs (incl. btw)€ 249,00
BTW hoog (21%)€ 43,21
Beschikbaarheid Beschikbaar
NIET naar sendcloud sturen True
NIET naar CB verzenden True
Mailblue tag STSeendaagsecursus
Aantal beoordelingen 2

Klanten geven dit product een 5,0

Schrijf een beoordeling

 1. Top

  Gisteren de workshop Short Thrill schrijven gevolgd en meteen een bijna kant en klaar verhaal in elkaar geflanst. Vandaag al drie nieuwe ideeën opgedaan. Ik vond het een heerlijke dag, meteen de diepte in en aan de slag. Met de persoonlijke aanpak en feedback van Sietske werd mijn verhaal krachtiger. Dank je wel, Sietske.

  Beoordeeld door Anoniem

  De review heeft geen stemmen.

 2. Wat een leuke en spannende dag!

  Het was best spannend, deelnemen aan een schrijfcursus Shortthril! Want hoe pak je dat aan, en hoe kom je aan een onderwerp en een plot? In het heerlijk rustige en gezellige kantoor van Sietske met haar persoonlijke aanpak en feedback was ik aan het eind van de dag heel tevreden over het (voorlopige) resultaat. Er moet nog wel wat geschaafd en verbeterd worden, maar ik ben op de goede weg. Dank je Sietske, voor je opbouwende feedback en je enthousiasmerende tips. En natuurlijk de heerlijke lunch. Al met al: een heerlijke dag.

  Beoordeeld door Anita van Dijk

  De review heeft geen stemmen.

Aanbevolen producten