€ 199,00 € 164,46 ex.
Beschikbaar
(0)
Garandeer jezelf van een plek op de ééndaagse cursus 'ShortThrills schrijven'. Sietske Scholten leert jou tijdens deze cursus hoe je een ShortThrill schrijft van maximaal duizend woorden. Wat zijn de basistechnieken voor het schrijven van een kort verhaal? Waar haal je je inspiratie vandaan voor een goed verhaalidee? Hoe creëer je een sterk plot? Welke drijfveren geef je je personages mee? En hoe werk je je tekst uit? Sietske begeleidt je tijdens het schrijven en geeft je persoonlijk feedback. Aan het einde van deze cursusdag heb je je eigen ShortThrill geschreven aan de tafel waar Sietske al haar boeken schrijft. Hoe uniek is dat! 

 

Tijdens de ééndaagse cursus ontvang je tevens het verrassingspakket van het handboek 'ShortThrill schrijven'.

De prijs is inclusief:


  • koffie/thee en een versnapering

  • lunch t.w.v. € 14,99
  • verrassingspakket 'ShortThrill schrijven': een gesigneerde hardback-versie mét leeslint van het boek 'ShortThrill schrijven' t.w.v. € 18,99, het e-book t.w.v. €16,99 én een speciaal voor dit handboek ontwikkelde verrassing t.w.v. € 14,99.

 

 
Datum: zaterdag 11 juni 2022

Aanvang: 10.00 uur
Eindtijd: 17.00 uur

Aantal: maximaal 8 deelnemers 

Locatie: Penninckshoek, Brink 88 in Deventer

 
 

 

Eéndaagse cursus bij het handboek 'ShortThrill schrijven':

Ontwikkel je schrijfkwaliteiten in sneltreinvaart door het schrijven van een kort verhaal! Door het volgen van de 21 stappen in dit boek krijgt je verhaalidee de kans om uit te groeien tot een goed uitgewerkt kort verhaal dat klaar is om gedeeld te worden met de wereld.

De Nederlandse schrijfster Sietske Scholten schreef naast haar literaire thrillers en haar bestseller BEET, tientallen ShortThrills en ontwikkelde een stappenplan dat je houvast biedt bij het schrijven van je eigen korte verhaal. Sietske’s spannende korte verhalen bestaan uit slechts duizend woorden en volgens haar zorgt juist de beperking van het aantal woorden ervoor dat je als schrijver op zoek gaat naar de essentie van het verhaal.

In dit boek ‘ShortThrill schrijven’ ontdek je uit welke elementen een kort verhaal precies bestaat, bouw je je eigen verhaal stap voor stap op en leer je welke keuzes je maakt op welk moment.

Daag jezelf uit en schrijf een kort verhaal!“Wat een superleuk schrijfboek is dit. Sietske legt duidelijk alle stappen voor het maken een spannend verhaal uit. Het is me nu pas goed helder geworden hoe het werkt met de verschillende drijfveren van de personages en hoe een kleiner kader een verhaal spannender kan maken.”
- Titia Schut

Unieke productcode (UPC)eendaagse-cursus-sts
ProducttypeHigh tea lancering
Categorieën Cursus
Prijs (excl. btw)€ 164,46
Prijs (incl. btw)€ 199,00
BTW hoog (21%)€ 34,54
Beschikbaarheid Beschikbaar
NIET naar sendcloud sturen True
NIET naar CB verzenden True
Mailblue tag STSeendaagsecursus
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Aanbevolen producten