€ 6,99 € 6,41 ex.
Beschikbaar
(0)

Ontvang nu de literaire thriller DE SCHADUW VAN ELVIRA voor maar €6,99 én gratis verzending! Vandaag besteld is de eerstvolgende werkdag in huis.

Deze actie is slechts één uur geldig.

Een gruwelijke herinnering laat zich niet verdringen. Vroeg of laat zal zij zich tonen. Onherkenbaar vermomd en levensgevaarlijk.

Maura Hofsteijn leeft haar leven in de spotlights. Als succesvol actrice lijkt haar leven compleet,tot Maura voor het eerst na jaren oog in oog komt te staan met haar verloren tweelingzus Elvira. De euforie van het hernieuwde contact verdwijnt als oude wonden worden opengehaald en Maura’s succesvolle leven langzaam begint af te brokkelen.

Sietske Scholten is een Nederlandse schrijfster. Haar boeken staan bekend om de meeslepende situaties en de ijzersterke plots. Sinds 2017 staat haar roman BEET in de top 10 van Bol.com best beoordeelde Nederlandstalige literaire romans.Sietske Scholten is een Nederlandse schrijfster van literaire thrillers en romans. Haar roman BEET staat in de top 10 van 'Bestbeoordeelde Nederlandstalige literaire romans' op Bol.com. Deze nagenoeg autobiografisch roman kreeg veel media aandacht o.a. in Margriet, Vrouw Magazine en de Telegraaf. Volgens de lovende kritieken kenmerkt BEET zich, net als Sietske’s andere boeken, door de meeslepende situaties en het ijzersterke plot. Met haar schrijfstijl weet ze de lezer in de huid te laten kruipen van de personages en iedere emotie als levensecht te laten ervaren.
Unieke productcode (UPC)dsve-p-aanvraag
ProducttypeBoeken
Categorieën Aanbiedingen
Prijs (excl. btw)€ 6,41
Prijs (incl. btw)€ 6,99
BTW laag (9%)€ 0,58
Beschikbaarheid Beschikbaar
NIET naar CB verzenden No
NIET naar sendcloud versturen No
Gewicht 1,0
ISBN 9789492270023
Mailblue tag aanvraagPBDSVEvamei22
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Aanbevolen producten