21a70145-692c-472c-afa0-d450bdd4453c.png

“Wat een boek is De schaduw van Elvira! Je wordt als lezer helemaal in het verhaal gezogen en je wil het boek eigenlijk niet meer wegleggen. Bij twijfel of je het boek moet lezen, gewoon doen! Het is een absolute aanrader!” – lezersreview van Marjan

DSVE paperback en ebook crop.png

Door het enorme succes van mijn gratis e-bookactie met ruim 50.000 downloads, geef ik vanaf nu ook de paperback GRATIS weg!!! (Zolang de voorraad strekt.) Ik betaal jouw boek, jij betaalt de verzendkosten van 4,50 euro. Let op: ze vliegen de deur uit!!! Bij de vorige actie waren ze binnen een week allemaal weg. Vraag snel jouw exemplaar (e-book of paperback) van DE SCHADUW VAN ELVIRA aan. In de mail die je van mij ontvangt, kun je een keuze maken voor paperback of e-book.

In DE SCHADUW VAN ELVIRA lijkt het leven van de actrice Maura Hofsteijn compleet tot ze voor het eerst na jaren oog in oog komt te staan met haar verloren tweelingzus Elvira. De euforie van het hernieuwde contact verdwijnt als oude wonden worden opengehaald en Maura’s succesvolle leven langzaam begint af te brokkelen.
Welk drama uit hun jeugd dreef de zussen uiteen?

496dbecb-5570-4efb-9332-391baed58a9b.png

Sietske Scholten is een Nederlandse schrijfster en publiceerde tot op heden vier literaire thrillers en één roman. Deze nagenoeg autobiografische roman staat sinds 2017 in de top 10 van Bol.com ‘bestbeoordeelde Nederlandstalige literaire romans’. Sietske Scholten kreeg veel media aandacht o.a. in Margriet, Vrouw Magazine en de Telegraaf. Volgens de lovende kritieken kenmerken Sietske’s boeken zich door de meeslepende situaties en het ijzersterke plot.

Vraag jouw exemplaar (e-book of paperback) van DE SCHADUW VAN ELVIRA aan. In de mail die je van mij ontvangt, kun je een keuze maken voor paperback of e-book: