21a70145-692c-472c-afa0-d450bdd4453c.png

“Wat een boek is De schaduw van Elvira! Je wordt als lezer helemaal in het verhaal gezogen en je wil het boek eigenlijk niet meer wegleggen. Bij twijfel of je het boek moet lezen, gewoon doen! Het is een absolute aanrader!” – lezersreview van Marjan

Ebook DSVE square gratis.png

In DE SCHADUW VAN ELVIRA lijkt het leven van de actrice Maura Hofsteijn compleet tot ze voor het eerst na jaren oog in oog komt te staan met haar verloren tweelingzus Elvira. De euforie van het hernieuwde contact verdwijnt als oude wonden worden opengehaald en Maura’s succesvolle leven langzaam begint af te brokkelen.
Welk drama uit hun jeugd dreef de zussen uiteen?

Vraag het e-book van mijn literaire thriller DE SCHADUW VAN ELVIRA gratis aan en start direct met lezen.

Sietske Scholten is een Nederlandse schrijfster en publiceerde tot op heden vier literaire thrillers en één roman. Deze nagenoeg autobiografische roman staat sinds 2017 in de top 10 van Bol.com ‘bestbeoordeelde Nederlandstalige literaire romans’. Sietske Scholten kreeg veel media aandacht o.a. in Margriet, Vrouw Magazine en de Telegraaf. Volgens de lovende kritieken kenmerken Sietske’s boeken zich door de meeslepende situaties en het ijzersterke plot.

496dbecb-5570-4efb-9332-391baed58a9b.png