€ 0,01 € 0,01 ex.
Beschikbaar
(0)

Testproduct

Wat als je kind wordt doodgereden en de dader ontkomt? Blijf je de ontembare wraakzucht de baas of is de schuldige ten dode opgeschreven?

Op een zondagmiddag verongelukt de dertienjarige dochter van Annemijn en Pieter. De dader rijdt door en de politie vindt geen enkel spoor dat leidt naar de bestuurder. Het verlies van Marabel brengt het ogenschijnlijk gelukkige huwelijk van Annemijn en Pieter nog verder aan het wankelen. Pieter gedraagt zich vreemd en Annemijn verliest het laatste beetje vertrouwen dat ze in hem heeft. Wat houdt Pieter achter? Heeft hij iets te maken met de dood van hun dochter Marabel? Annemijn wordt verscheurd door de pijn van het verlies en het wantrouwen in Pieter. Haar zoektocht naar de ware toedracht van het ongeluk begint. Wat is er gebeurd?

Sietske Scholten is een Nederlandse schrijfster van literaire thrillers en romans. Haar roman BEET staat in de top 10 van ‘Bestbeoordeelde Nederlandstalige literaire romans’ op Bol.com. Deze nagenoeg autobiografische roman kreeg veel media-aandacht o.a. in Margriet, Vrouw Magazine en de Telegraaf. Volgens de lovende kritieken kenmerkt BEET zich, net als Sietske’s andere boeken, door de meeslepende situaties en het ijzersterke plot. Met haar schrijfstijl weet ze de lezer in de huid te laten kruipen van de personages en iedere emotie als levensecht te laten ervaren.

Unieke productcode (UPC)DFU-ebook-halve-prijs
ProducttypeBoeken
Categorieën Aanbiedingen
Prijs (excl. btw)€ 0,01
Prijs (incl. btw)€ 0,01
BTW laag (9%)€ 0,00
Beschikbaarheid Beschikbaar
Download bestand De fatale uitweg
Mailblue tag DFU;ebook
Gewicht 1,0
NIET naar CB verzenden No
NIET naar sendcloud versturen No
Download 1 De fatale uitweg
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.