Logo Sietske wit.png

DFU paperback en ebook crop.png

de literaire thriller

DE FATALE UITWEG

van Sietske Scholten


DE FATALE UITWEG
is verkrijgbaar
als paperback, e-book
of te luisteren op Storytel.

.

bestel DE FATALE UITWEG hier

‘Met een traan over mn wangen uitgelezen... Met de gejaagde spanning van Annemijn in mn lijf!
In 1 woord schitterend!!'
Brenda

‘Wauw....ik voelde de gejaagdheid van Annemijn gewoon in mij, haar paniek... Mooi !
Ik heb echt even een traan moeten laten...prachtig, prachtig, prachtig!!!!
Manon

'Sietske Scholten wat een fantastische schrijfster!!! Ik heb het boek De fatale uitweg gisteren in één keer uitgelezen. Kijk al uit naar het volgende boek.'
Odile


Flaptekst

Wat als je kind wordt doodgereden en de dader ontkomt? Blijf je de ontembare wraakzucht de baas of is de schuldige ten dode opgeschreven?

Op een zondagmiddag verongelukt de dertienjarige dochter van Annemijn en Pieter. De dader rijdt door en de politie vindt geen enkel spoor dat leidt naar de bestuurder. Het verlies van Marabel brengt het ogenschijnlijk gelukkige huwelijk van Annemijn en Pieter nog verder aan het wankelen. Pieter gedraagt zich vreemd en Annemijn verliest het laatste beetje vertrouwen dat ze in hem heeft. Wat houdt Pieter achter? Heeft hij iets te maken met de dood van hun dochter Marabel? Annemijn wordt verscheurd door de pijn van het verlies en het wantrouwen in Pieter. Haar zoektocht naar de ware toedracht van het ongeluk begint. Wat is er gebeurd?


DE FATALE UITWEG
is verkrijgbaar
als paperback, e-book
of te luisteren op Storytel.

.

bestel DE FATALE UITWEG hier

Sietske Scholten is een Nederlandse schrijfster en publiceerde tot op heden vijf literaire thrillers en één roman. Deze nagenoeg autobiografische roman staat sinds 2017 in de top 10 van Bol.com ‘bestbeoordeelde Nederlandstalige literaire romans’. Sietske Scholten kreeg veel media aandacht o.a. in Margriet, Vrouw Magazine en de Telegraaf. Volgens de lovende kritieken kenmerken Sietske’s boeken zich door de meeslepende situaties en het ijzersterke plot.

Lees meer

contact met Sietske Scholten?