€ 99,00 € 81,82 ex.
Beschikbaar
(10)

Wil je graag zelf een ShortThrill schrijven? Op 31 mei 2021 start er een nieuwe cursusronde! Tweeëntwintig cursusdagen lang mailt Sietske Scholten je een les met een opdracht die ook meteen een inkijkje geeft in hoe ze zelf te werk gaat bij het schrijven. Ontdek aan de hand van haar opdrachten welke ingrediënten zij gebruikt bij het schrijven van haar ShortThrills en pas ze meteen toe bij het schrijven van je eigen ShortThrill. Het tempo bepaal je zelf: je kunt iedere werkdag een les ontvangen of iedere week. 

Vanaf 31 mei ontvang je tweeëntwintig lessen met opdrachten van Sietske Scholten via de e-mail. Het tempo kies je zelf: je kunt iedere werkdag een les ontvangen of iedere week.

In deze opdrachten leer je onder andere:

 • een plot bedenken voor je verhaal;
 • een verhaal structureren;
 • spanning opbouwen in een verhaal;
 • geloofwaardige personages bedenken;
 • diepgang aanbrengen in je verhaal;
 • sterke dialogen schrijven;
 • genadeloos streng zijn tegenover je eigen tekst (kill your darlings)


Doe mee en schrijf je eigen ShortThrill!

ProducttypeOnline cursus
Categorieën Online cursus
Prijs (excl. btw)€ 81,82
Prijs (incl. btw)€ 99,00
BTW hoog (21%)€ 17,18
Beschikbaarheid Beschikbaar
Mailblue tag ShortThrill schrijven
Gewicht 1,0
Aantal beoordelingen 10

Klanten geven dit product een 4,9

Schrijf een beoordeling

 1. short thrill cursus

  Mijn scorecijfer is eigenlijk een 10! Ik heb dit jaar 2020 de cursus: Short-thrill schrijven bij Sietske gedaan. Wat heb ik hier van genoten en wat heb ik veel van haar geleerd. Alle informatie die ik heb gekregen is uitgeprint en in een ordner gedaan. De cursus is goed ingeleid en opgebouwd. Voor je het weet, heb je door waar je op moet letten. Sietske is naast een geweldig inspirerende lerares ook een empatisch luisteraar. Het leuke van Sietske is dat je dezelfde dag respons krijgt op je vraag, zodat je weer verder kan. Hoe het is gegaan met mijn ShortThrill? Ik heb mijn 6 zussen de stuipen op het lijf gejaagd! Geslaagd dus! Sietske, bedankt voor alle lessen. Ik vind het een echte aanrader en het cursusgeld dubbel en dwars waard.

  Beoordeeld door Marianne de Ruijter

  1 van 1 klant vonden dit nuttig

 2. Een geweldige duik de diepte in!

  Wat was deze cursus leuk en ontzettend leerzaam! Sietske nam me mee een diepte in die voor mij nog geheel onbekend was. Dit heeft me inzicht en structuur in het schrijfproces gegeven, die ik tevens in mijn kinderboeken kan toepassen. En zelfs nu de maand er op zit, geeft ze nog steeds tips en feedback. Voor iedereen die de spanning in het leven, kort, krachtig en met een verrassend plot, onder woorden wil brengen, is deze cursus zeker een aanrader!

  Beoordeeld door Susan Wallenburg

  De review heeft geen stemmen.

 3. Geweldig

  Een leuke cursus waarbij je echt van het begin tot het eind leert om zelf een goede en spannende Shortthrill te schrijven. Veel handvaten en tips waar ik eerst echt niet aan gedacht heb die het schrijven van een shortthrill juist overzichtelijk maken. Ik vind het erg jammer dat de cursus al afgelopen is maar het was me een eer om bij de allereerste groep te mogen horen en zo mijn eigen shortthrill geboren zien worden. Ik ben ondertussen al bezig met een tweede. Waarschuwing! Na deze cursus is niets meer wat het lijkt, je ziet overal wel een verhaal achter.

  Beoordeeld door Rafke Kaatje Folkerts

  De review heeft geen stemmen.