€ 199,00 € 199,00 € 164,46 ex.
Beschikbaar
(11)

Schrijf je eigen ShortThrill! Doe mee met de online cursus 'ShortThrill schrijven'!

Gedurende 21 wekelijkse lessen begeleidt Sietske Scholten je aan de hand van 21 praktische stappen bij het schrijven van jouw eigen ShortThrill. Ontdek de onmisbare ingrediënten die ze gebruikt om haar meeslepende ShortThrills te schrijven, en pas deze direct toe bij het vormgeven van jouw eigen meesterwerk!

Bij aanvang van de cursus ontvang je als bonus het handboek 'ShortThrill schrijven' en de kaartenset '36 Dramaturgische Situaties'. Via de e-mail neemt Sietske je mee op een reis door de lessen. Aan het einde van deze periode krijg je de kans om jouw voltooide ShortThrill in te leveren en waardevolle feedback te ontvangen van Sietske zelf.

De online najaarscursus start op 20 oktober 2023. Kies in het dropdown-menu hieronder voor de 'najaarscursus' en schrijf je nu alvast in om verzekerd te zijn van je plek.

Doe mee en schrijf je eigen ShortThrill in 21 praktische lessen!
De opdrachten zullen je onder andere de kunst leren van:

 • Het smeden van een meeslepend plot voor je verhaal;
 • Het ambachtelijk structureren van je verhaal;
 • Het opbouwen van een ongeëvenaarde spanning die je lezers op het puntje van hun stoel houdt;
 • Het tot leven brengen van geloofwaardige personages die je lezers zullen raken;
 • Het toevoegen van diepgang en betekenis die je verhaal onvergetelijk maken;
 • Het neerpennen van levendige dialogen die in het geheugen gegrift blijven;
 • Het meedogenloos beoordelen en snoeien van je eigen tekst om het allerbeste resultaat te bereiken (kill your darlings).

Waar wacht je nog op? Sluit je aan bij deze onmisbare en inspirerende reis naar het schrijven van je eigen ShortThrill!

ProducttypeOnline cursus
Categorieën Cursus
Prijs (excl. btw)€ 164,46
Prijs (incl. btw)€ 199,00
BTW hoog (21%)€ 34,54
Beschikbaarheid Beschikbaar
Mailblue tag ShortThrill schrijven
Gewicht 1,0
NIET naar CB verzenden No
NIET naar sendcloud sturen No
Vanaf prijs 199,0
Aantal beoordelingen 11

Klanten geven dit product een 4,909090909090909

Schrijf een beoordeling

 1. short thrill cursus

  Mijn scorecijfer is eigenlijk een 10! Ik heb dit jaar 2020 de cursus: Short-thrill schrijven bij Sietske gedaan. Wat heb ik hier van genoten en wat heb ik veel van haar geleerd. Alle informatie die ik heb gekregen is uitgeprint en in een ordner gedaan. De cursus is goed ingeleid en opgebouwd. Voor je het weet, heb je door waar je op moet letten. Sietske is naast een geweldig inspirerende lerares ook een empatisch luisteraar. Het leuke van Sietske is dat je dezelfde dag respons krijgt op je vraag, zodat je weer verder kan. Hoe het is gegaan met mijn ShortThrill? Ik heb mijn 6 zussen de stuipen op het lijf gejaagd! Geslaagd dus! Sietske, bedankt voor alle lessen. Ik vind het een echte aanrader en het cursusgeld dubbel en dwars waard.

  Beoordeeld door Marianne de Ruijter

  1 van 1 klant vonden dit nuttig

 2. Een geweldige duik de diepte in!

  Wat was deze cursus leuk en ontzettend leerzaam! Sietske nam me mee een diepte in die voor mij nog geheel onbekend was. Dit heeft me inzicht en structuur in het schrijfproces gegeven, die ik tevens in mijn kinderboeken kan toepassen. En zelfs nu de maand er op zit, geeft ze nog steeds tips en feedback. Voor iedereen die de spanning in het leven, kort, krachtig en met een verrassend plot, onder woorden wil brengen, is deze cursus zeker een aanrader!

  Beoordeeld door Susan Wallenburg

  De review heeft geen stemmen.

 3. Geweldig

  Een leuke cursus waarbij je echt van het begin tot het eind leert om zelf een goede en spannende Shortthrill te schrijven. Veel handvaten en tips waar ik eerst echt niet aan gedacht heb die het schrijven van een shortthrill juist overzichtelijk maken. Ik vind het erg jammer dat de cursus al afgelopen is maar het was me een eer om bij de allereerste groep te mogen horen en zo mijn eigen shortthrill geboren zien worden. Ik ben ondertussen al bezig met een tweede. Waarschuwing! Na deze cursus is niets meer wat het lijkt, je ziet overal wel een verhaal achter.

  Beoordeeld door Rafke Kaatje Folkerts

  De review heeft geen stemmen.