€ 249,00 € 205,79 ex.
Beschikbaar
(0)

Start vandaag nog met de cursus 'Beter Schrijven'! In deze online cursus ga je een ongekende diepte in die je schrijfontwikkeling een grote sprong zal geven.

Sietske Scholten leert je in vijftien wekelijkse lessen het brein van de lezer te begrijpen. Je gaat leren spelen met de verwachting van de lezer en hoe je hem of haar op het verkeerde been zet. Je krijgt inzicht in hoe je in de constructie van je verhaal een dubbele verhaallaag toevoegt, waardoor de plotwending als een totale verrassing zal komen. Je leert hoe je een psychologische spanning bij de lezer kunt opbouwen en nog veel meer. Of je nou thrillers schrijft of in een ander genre, na deze cursus zul je weten hoe jij jouw verhalen het beste kunt overbrengen op jouw lezers. 

Als deelnemer ontvang je iedere vijftien weken lang ontvang je iedere week via de mail een les met een opdracht. Je volgt de online cursus individueel en hebt op meerdere momenten één-op-één mailcontact met Sietske, waarin ze je persoonlijk feedback geeft op jouw teksten en jou coacht op je schrijftechniek. 

Enige schrijfervaring is vereist voor het volgen van de cursus 'Beter schrijven'. Basiskennis over plotontwikkeling, personages, drijfveren, conflict, vertelperspectief en kader, is raadzaam. De online cursus 'ShortThrill schrijven' is een goede basis om de cursus 'Beter schrijven' te kunnen volgen.

Starten met de cursus kan op ieder moment, zolang er plek is*. Zodra je je hebt aangemeld, ontvang je de eerste les en kun je beginnen.

*Er is een beperkt aantal plekken per periode. Wacht niet te lang en meld je snel aan als je deze periode mee wilt doen. 

Start vandaag nog!* Ontvang 15 weken lang iedere week een e-mail met een les en een schrijfopdracht. Tijdens de cursusperiode word je via e-mail één-op-één gecoacht door Sietske Scholten om je schrijfkwaliteiten te verbeteren.

In de lessen leer je onder andere:

  • te denken vanuit de lezer;
  • te begrijpen wat iedere zin voor effect heeft bij de lezer en hoe je daar gebruik van kunt maken;
  • te spelen met suggestie en manipulatie;
  • hoe je een goede plotwending aan kunt brengen en wat je daarvoor nodig hebt;
  • welke plotinformatie je op welk moment deelt in je verhaal;
  • hoe je realistischer kunt schrijven;
  • hoe je psychologische spanning aanbrengt in je verhaal;
  • hoe je consequent blijft in het gekozen perspectief; 
  • en word je via e-mail één op één gecoacht door Sietske Scholten om je schrijfkwaliteiten te verbeteren.

Doe mee en leer beter schrijven!

*Er zijn een beperkt aantal plekken per periode. Wacht niet te lang en meld je snel aan als je deze periode mee wilt doen. 

Unieke productcode (UPC)cursus-beter-schrijven
ProducttypeOnline cursus
Categorieën Online cursus
Prijs (excl. btw)€ 205,79
Prijs (incl. btw)€ 249,00
BTW hoog (21%)€ 43,21
Beschikbaarheid Beschikbaar
Mailblue tag beter schrijven
Gewicht 1,0
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Aanbevolen producten