logo sietske scholten zwarte letters.png
5-stars.png

"Wat is deze cursus leuk en ontzettend leerzaam! Sietske nam me mee een diepte in die voor mij nog geheel onbekend was. Dit heeft me inzicht en structuur in het schrijfproces gegeven.
Echt een aanrader!"

review van Susan

🔥

Maak kans op GRATIS deelname aan de online cursus 'ShortThrill Schrijven' t.w.v. €199,-

oranje pijl naar beneden kopiëren

Schrijf je in voor een unieke winkans om GRATIS deel te nemen aan de online cursus 'ShortThrill Schrijven' van Sietske Scholten. Ontdek hoe je kort, krachtig en met een verrassend plot spanning in woorden kunt vatten!

5-stars.png

"Een leuke cursus waarbij je echt van het begin tot het eind leert om zelf een goede en spannende Shortthrill te schrijven. Veel handvaten en tips waar ik eerst echt niet aan gedacht heb die het schrijven van een shortthrill juist overzichtelijk maken."
review van Rafke

🌟

Sietske Scholten neemt je 21 weken lang mee op een boeiende reis waarin ze haar geheimen deelt over het schrijven van spannende korte verhalen. Met haar begeleiding stap voor stap door het hele schrijfproces zul je de kunst van het creëren van ShortThrills meesterlijk onder de knie krijgen.

Macbook Sietke.png

Ontdek de geheimen:

Tijdens de cursus 'ShortThrill Schrijven' leer je onder andere:

  • Een plot bedenken voor je verhaal
  • Een verhaal structureren
  • Spanning inbouwen in een verhaal
  • Geloofwaardige personages bedenken
  • Diepgang aanbrengen in je verhaal
  • Sterke dialogen schrijven
  • Genadeloos streng zijn tegenover je eigen tekst (kill your darlings)

oranje pijl naar beneden kopiëren

Of je nu een beginner bent of al langer schrijft, de cursus 'ShortThrill Schrijven' biedt een efficiënte en effectieve manier om je schrijfvaardigheden naar een hoger niveau te tillen. 🖋️💡

⏳ De cursus start op 7 juli 2023 en duurt 21 weken. Elke week besteed je slechts 30 minuten aan de les en schrijfopdrachten.

🎁

Extra bonussen: Bij aanvang van de cursus ontvang je het handboek 'ShortThrill Schrijven' (hardback en e-book) en de kaartenset '36 Dramaturgische Situaties'. Deze waardevolle bronnen zul je samen met de e-mails begeleiden tijdens je schrijfproces.

STS + kaartenset 36DS kopiëren

oranje pijl naar beneden kopiëren

Wil jij kans maken op GRATIS deelname aan deze cursus? Volg Sietske Scholten op social media, like het bericht en tag een vriend(in) die ook geïnteresseerd zou kunnen zijn. Op 7 juli 2023 om 20.00 uur wordt de gelukkige winnaar bekend gemaakt!

👉 Grijp nu je kans: Ontwikkel je schrijftalent met 'ShortThrill Schrijven' en schrijf je in voor de winactie! Vul je gegevens in om mee te doen.

🔒 We behandelen je persoonlijke gegevens met de grootste zorg en houden ze veilig. Meer informatie hierover kun je vinden in ons privacybeleid.

5-stars.png

“Met de cursus ShortThrill schrijven heb ik in vergelijking met andere schrijfcursussen veel nieuwe dingen geleerd. Een kort spannend verhaal wordt heel anders opgebouwd dan een lang(er) verhaal. Met beperkte ruimte een maximaal effect creëren is echt een kunst op zich. Sietske heeft me hiervoor de handvatten en eyeopeners gegeven. Daarom met recht vijf sterren, de cursus is echt een aanrader.”
review van Janine

qSDI3eQa.png
logo sietske scholten zwarte letters.png

✔️ Nederlandse Bestsellerauteur

✔️ Koningin van de plotwendingen

✔️ Haar roman BEET staat in de top 10 van 'Bestbeoordeelde Nederlandstalige literaire romans' op Bol.com

✔️ Al haar verhalen zijn meeslepend met een ijzersterk plot

✔️ Pageturners van begin tot eind

Stel je vraag
omslag FB 2023 kopiëren