ZOEK MIJ NIET 1 JAAR.jpg

Wow! Het is gewoon alweer een jaar geleden dat ZOEK MIJ NIET verscheen! En wat ben ik nog steeds enorm trots op dit boek. Voor ik begon met het schrijven van dit boek had ik het beeld in mijn hoofd van een vrouwelijke hoofdpersoon die op een dag wakker wordt en niets meer weet. Zelfs haar eigen naam weet ze niet en de man naast haar bed die zegt haar echtgenoot te zijn, kent ze niet. ⁠ Daarnaast had ik het beeld in mijn hoofd dat deze hoofdpersoon in de modder graaft en het dode lichaam van een vrouw vindt. Dat beeld en dat idee wilde ik aan elkaar koppelen. Want is de hoofdpersoon wel wie er wordt gezegd dat ze is? Is de man die zegt haar echtgenoot te zijn wel haar echtgenoot? Of heeft ze de identiteit van iemand anders gekregen op het moment dat ze uit haar coma ontwaakte? En wie is de dode vrouw? Deze vragen en beelden werden het startpunt voor de plotontwikkeling van het boek dat uiteindelijk ZOEK MIJ NIET ging heten. ⁠ ⁠ Heb jij ZOEK MIJ NIET al gelezen? En wat vond je ervan?😊