HE-promo-def-square.jpg

Vanaf 3 februari is het weer zover! Vanaf die datum start ik met de spannende BlogThriller HALF EEN. Een verhaal over de 43-jarige Daniëlle die al jaren zit opgesloten in de sleur van haar huwelijk. Bij het ontwaken heeft ze geen enkel vermoeden dat haar leven vandaag een dramatische wending gaat krijgen. Net na het middaguur wordt ze in haar eigen auto overmeesterd en bedwelmd. Voor ze kan zien wie haar aanvalt, verliest ze haar bewustzijn. Tergend van de pijn, met haar handen gekneveld achter haar rug, komt ze bij in een afgesloten ruimte. Was ze op het verkeerde moment op de verkeerde plek? Een toevallig slachtoffer? Of heeft iemand het op haar gemunt? In doodsangst vraagt ze zich af of ze haar man en kinderen ooit nog terug zal zien. En als ze al weet te ontkomen, waar keert ze dan eigenlijk naar terug? Je leest de eerste hoofdstukken hier.

Meer informatie over de literaire thriller HALF EEN vind je hier.

HALF EEN is een reprise van de BlogThriller NU OF NOOIT die ik in 2016 heb geblogd. De komende twee maanden zal ik het verhaal al bloggend herschrijven om het in november 2020 te publiceren als paperback en e-book.

In de Facebookgroep ThrillTalk kun je tijdens de looptijd van HALF EEN samen met de andere lezers sparren over de personages, speculeren over het verdere verloop van het verhaal en invloed hebben op wat er gaat gebeuren. Ik lees en reageer mee in ThrillTalk. Dat maakt het bloggen van een thriller zo leuk en uniek. Waar je normaal gesproken solistisch het boek leest (of in mijn geval schrijft), zijn we nu allemaal tegelijkertijd bezig met het boek en ook nog eens op hetzelfde punt in het verhaal. Dat is zó leuk!

De eerste tien hoofdstukken van de BlogThriller HALF EEN  zijn gratis en openbaar te volgen via deze website. Vanaf hoofdstuk 11 is het alleen te volgen voor abonnees op een afgesloten gedeelte van mijn website. Als abonnee betaal je eenmalig €8,99 en lees je negen weken lang het hele verhaal mee. Na de officiële lancering van HALF EEN in november 2020 ontvang je GRATIS het e-book.