21a70145-692c-472c-afa0-d450bdd4453c.png


“Wat een verhaal is BEET. Ik las het in anderhalve dag en kon niet meer stoppen met lezen. Dat het autobiografisch is, greep me nog meer aan en ik heb menig traantje gelaten.”
- Dianabestel nu

Of bestel BEET met nog
twee andere boeken
en ontvang het derde boek GRATISdrie voor de prijs van twee
BEET paperback en ebook crop.png

Flaptekst

Als de baby sterft in Marjoleins buik, sleept Elise haar door de inktzwarte rouw. Het verdiept hun intense liefde. De ziekte van Lyme waar Elise al jaren tegen vecht, verdwijnt naar de achtergrond. Met het aandienen van een nieuwe zwangerschap lijkt het geluk eindelijk aan hun kant te staan. Maar terwijl Marjoleins buik groeit, slaat bij Elise de Lyme opnieuw toe en blijkt de zwaarste strijd nog niet te zijn gestreden.

Deze nagenoeg autobiografische roman kreeg veel media-aandacht o.a. in Margriet, Vrouw Magazine en de Telegraaf. Volgens de lovende kritieken kenmerkt BEET zich, net als Sietske’s andere boeken, door de meeslepende situaties en het ijzersterke plot.Sietske Scholten

is een Nederlandse schrijfster van literaire thrillers en romans. Sinds 2017 staat haar haar roman BEET in de top 10 van Bol.com bestbeoordeelde Nederlandstalige literaire romans. Met haar schrijfstijl weet ze de lezer in de huid te laten kruipen van de personages en iedere emotie als levensecht te laten ervaren.

Lees meer
BannerPSD 02062020 crop zonder tekst.jpg