€ 10,99 € 17,48 € 16,04 ex.
Beschikbaar
(0)

Tot en met zondag 6 maart ontvang je 20% korting, combinatiekorting én verzending boven de twintig euro is gratis! 

Bestel nu DE FATALE UITWEG, ODINS LOT, BEET en ZOEK MIJ NIET
als paperbacks voor €29,64 in plaats van €38,98 euro. 
Of bestel de e-books voor €17,48 in plaats van €22,98 euro 

 

In ZOEK MIJ NIET kan de 39-jarige Mya zich niets herinneren als ze ontwaakt uit een coma. Haar naam moet haar worden verteld en haar echtgenoot lijkt een vreemde. Als hij haar na de revalidatieperiode meeneemt naar huis, voelt het alsof ze er voor het eerst een voet over de drempel zet. Ze probeert te vertrouwen op wat hij haar vertelt, maar als niets in het huis duidt op haar aanwezigheid voor het ongeluk, slaan bij Mya de twijfels toe. Wie is de man die zegt haar echtgenoot te zijn? Wie is ze zelf? En wat veroorzaakte haar geheugenverlies? In de zoektocht naar haar verloren verleden brokkelt de aangenomen waarheid langzaam uiteen en groeit haar vermoeden te leven in een leugen.

 

In BEET verliest Marjoleins de baby die groeit in haar buik. Elise sleept haar door de inktzwarte rouw en het verdiept hun intense liefde. De ziekte van Lyme waar Elise al jaren tegen vecht, verdwijnt naar de achtergrond. Met het aandienen van een nieuwe zwangerschap lijkt het geluk eindelijk aan hun kant te staan. Maar terwijl Marjoleins buik groeit, slaat bij Elise de Lyme opnieuw toe en blijkt de zwaarste strijd nog niet te zijn gestreden.

 

Sietske Scholten is een Nederlandse schrijfster van literaire thrillers en romans. Haar roman BEET staat in de top 10 van 'Bestbeoordeelde Nederlandstalige literaire romans' op Bol.com. Deze nagenoeg autobiografisch roman kreeg veel media aandacht o.a. in Margriet, Vrouw Magazine en de Telegraaf. Volgens de lovende kritieken kenmerkt BEET zich, net als Sietske’s andere boeken, door de meeslepende situaties en het ijzersterke plot. Met haar schrijfstijl weet ze de lezer in de huid te laten kruipen van de personages en iedere emotie als levensecht te laten ervaren.

Unieke productcode (UPC)beet-zmn
ProducttypeBoeken
Categorieën Aanbiedingen
Prijs (excl. btw)€ 16,04
Prijs (incl. btw)€ 17,48
BTW laag (9%)€ 1,44
Beschikbaarheid Beschikbaar
Vanaf prijs 10,99
Mailblue tag ZMN;BEET
Gewicht 3,0
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Aanbevolen producten