€ 21,98 € 20,17 ex.
Beschikbaar
(0)

Drie voor de prijs van twee - actie:

Ontvang DE FATALE UITWEG gratis bij bestelling van BEET en DE SCHADUW VAN ELVIRA. 

Voor de e-books betaal je nu slechts € 21,98 in plaats van € 31,97.
De paperbacks bestel je nu voor slechts € 34,98 + verzendkosten in plaats van € 49,97 + verzendkosten

In DE FATALE UITWEG verongelukt de dertienjarige dochter van Annemijn en Pieter op een zondagmiddag. De dader rijdt door en de politie vindt geen enkel spoor dat leidt naar de bestuurder. Het verlies van Marabel brengt het ogenschijnlijk gelukkige huwelijk van Annemijn en Pieter nog verder aan het wankelen. Pieter gedraagt zich vreemd en Annemijn verliest het laatste beetje vertrouwen dat ze in hem heeft. Wat houdt Pieter achter? Heeft hij iets te maken met de dood van hun dochter Marabel? Annemijn wordt verscheurd door de pijn van het verlies en het wantrouwen in Pieter. Haar zoektocht naar de ware toedracht van het ongeluk begint. Wat is er gebeurd?

In DE SCHADUW VAN ELVIRA leeft Maura Hofsteijn haar leven in de spotlights. Als succesvol actrice lijkt haar leven compleet, tot Maura voor het eerst na jaren oog in oog komt te staan met haar verloren tweelingzus Elvira. De euforie van het hernieuwde contact verdwijnt als oude wonden worden opengehaald en Maura’s succesvolle leven langzaam begint af te brokkelen.

In BEET verliest Marjoleins de baby die groeit in haar buik. Elise sleept haar door de inktzwarte rouw en het verdiept hun intense liefde. De ziekte van Lyme waar Elise al jaren tegen vecht, verdwijnt naar de achtergrond. Met het aandienen van een nieuwe zwangerschap lijkt het geluk eindelijk aan hun kant te staan. Maar terwijl Marjoleins buik groeit, slaat bij Elise de Lyme opnieuw toe en blijkt de zwaarste strijd nog niet te zijn gestreden.


Sietske Scholten is een Nederlandse schrijfster van literaire thrillers en romans. Haar roman BEET staat in de top 10 van ‘Bestbeoordeelde Nederlandstalige literaire romans’ op Bol.com. Deze nagenoeg autobiografische roman kreeg veel media-aandacht o.a. in Margriet, Vrouw Magazine en de Telegraaf. Volgens de lovende kritieken kenmerkt BEET zich, net als Sietske’s andere boeken, door de meeslepende situaties en het ijzersterke plot. Met haar schrijfstijl weet ze de lezer in de huid te laten kruipen van de personages en iedere emotie als levensecht te laten ervaren.

Unieke productcode (UPC)beet-dsve-dfu
ProducttypeBoeken
Categorieën Aanbiedingen
Prijs (excl. btw)€ 20,17
Prijs (incl. btw)€ 21,98
BTW laag (9%)€ 1,81
Beschikbaarheid Beschikbaar
Download 3 De schaduw van Elvira
Download 2 Beet
Download 1 De fatale uitweg
NIET naar CB verzenden No
NIET naar sendcloud versturen No
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Aanbevolen producten