€ 11,99 € 11,00 ex.
Beschikbaar
(0)

Word abonnee van de spannende blogthriller ZIJ WAS CLARA en ontvang vanaf maandag 4 september acht weken lang iedere werkdag een hoofdstuk in je mailbox. Ook ontvang je het e-book GRATIS op vrijdag 29 maart 2024, de dag van de lancering van de paperback, het e-book en het luisterboek.

abonnement: €11,99

Flaptekst van de literaire thriller ZIJ WAS CLARA

Ben je bereid om de waarheid onder ogen te komen, als het leven dat je kent het offer is?

Wanneer Clara, verdoofd van verdriet, de dag na het overlijden van haar tweejarige zoontje Jakob aan de keukentafel voor zich uit staart, stelt Oscar haar voor aan een schichtige jonge dienstbode die bij hen intrekt in ruil voor kost en inwoning. Het meisje, stilzwijgend en onervaren, beweegt zich als een ongrijpbare schim door de boerderij. Overmand door haar verdriet om Jakob, drukt Clara het knagende gevoel dat er iets mis is, weg en vertrouwt de zorg voor haar andere twee kinderen toe aan het meisje.
Zodra Jakob is begraven beveelt Oscar Clara om het meisje te onderwijzen. Onder druk leert ze haar sokken stoppen, kookwassen draaien, groente wecken en vlees pekelen. Steeds beter leren ze elkaar kennen en voorzichtig neemt het meisje haar in vertrouwen. Maar haar verhalen rakelen diep weggestopte herinneringen bij Clara op. Ze brengen haar in verwarring. Als ze Oscars steelse blikken naar het meisje opmerkt en de gelijkenissen niet meer te ontkennen zijn, begint de gruwelijke waarheid langzaam tot Clara door te dringen.

Unieke productcode (UPC)abo-zwc
ProducttypeAgenda
Categorieën Boeken
Prijs (excl. btw)€ 11,00
Prijs (incl. btw)€ 11,99
BTW laag (9%)€ 0,99
Beschikbaarheid Beschikbaar
Aantal beoordelingen 0
Laat een productbeoordeling achter
of annuleren
Aanbevolen producten