21a70145-692c-472c-afa0-d450bdd4453c.png

Aanbieding!

Scroll naar beneden voor de combinatie die jij zoekt.
Liever een paperback? Achter de blauwe bestelknop vind je ook de combinatiekorting voor de paperbacks + gratis verzending vanaf €20,-. 

REVIEWS


"Wat een huiveringwekkende literaire thriller is Odins lot! Sietske Scholten heeft een zeer prettige schrijfstijl en laat de lezer op het puntje van zijn stoel zitten." 
Petra


"'Zoek mij niet" is spannend, meeslepend, beklemmend, en dan dat plot! Die had ik echt niet zien aankomen zoals het begon.
Helemaal op in het verhaal, veelal gewoon op het puntje van de bank gezeten door de spanning. Ik moest gewoon weten hoe het zat.
Maar dit, dit zag ik niet aankomen.
Ik wil nog zoveel zeggen maar weet even niet hoe ik dit moet doen zonder te spoileren. En dat is het laatste wat ik wil!
Super tof, een boek die zich afspeelt in Deventer ook.. I loved it !"
Jessica

"Sietske Scholten schrijft zo ontzettend spannend!
Pakkende personages, fijne vlotte schrijfstijl en zo echt geschreven.
De spanning was om te snijden. Ik had echt het gevoel helemaal in het verhaal te zitten.
'De fatale uitweg' grijpt je bij je keel en laat niet meer los..
Alsof ik in Annemijn haar schoenen stond."
Anna

'"Beet' is een fantastisch mooi boek. Het heeft me gegrepen vanaf de allereerste bladzijde. De liefde tussen Marjolein en Elise is zo goed voelbaar maar zeker ook de onmacht.
Daarnaast heeft Sietske een hele fijne schrijfstijl. Dit boek is echt een aanrader en moet je gelezen hebben."
Therry


"Wat is 'De schaduw van Elvira' een rillend goede thriller, die geniaal is uitgewerkt. Een auteur met een pakkende schrijfstijl en een ware aanwinst voor het genre."
Saskia

Sietske Scholten

is een Nederlandse schrijfster van literaire thrillers en romans. Sinds 2017 staat haar haar roman BEET in de top 10 van Bol.com bestbeoordeelde Nederlandstalige literaire romans. Deze nagenoeg autobiografisch roman kreeg veel media aandacht o.a. in Margriet, Vrouw Magazine en de Telegraaf. Volgens de lovende kritieken kenmerkt BEET zich, net als Sietske’s andere boeken en haar ShortThrills, door de meeslepende situaties en het ijzersterke plot. Met haar schrijfstijl weet ze de lezer in de huid te laten kruipen van de personages en iedere emotie als levensecht te laten ervaren.

Lees meer